Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Ζίτσα: Για κακούργημα θα δικαστεί ο αντιδήμαρχος που κακοποίησε τον γάιδαρο

ΓΑΙΔΑΡΟΣ

Το πόρισμα της εισαγγελίας Ιωαννίνων σχετικά με την κακοποίηση του ζώου από τον πρώην αντιδήμαρχο του χωριού της Ηπείρου είναι καταπέλτης και θα δικαστεί για κακούργημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην αντιδήμαρχος Ζίτσας είχε υποστηρίξει ότι μετέφερε τον γάιδαρο στην καρότσα του αυτοκίνητου του μετά από επίθεση που είχε δεχτεί το ζώο από λύκο. Και πως χωρίς να το καταλάβει, το γαϊδουράκι έπεσε στον δρόμο και το έσερνε για δεκάδες μέτρα μέσα στο χωριό

Γραμμένο Ιωαννίνων.

Όπως έγινε γνωστό από την εκπρόσωπο του ΚΙΔΙΖΩ Εύα Κρυστάλλη, η Εισαγγελία Ιωαννίνων απορρίπτει όλους τους ισχυρισμούς του πρώην αντιδημάρχου Ζίτσας, ο οποίος κατηγορείται για την κακοποίηση του γαϊδάρου. Αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και παραπέμπεται στο Μικτό Ορκωτό για να δικαστεί για της πράξεις του.

Καθοριστικό ρόλο στο πόρισμα της εισαγγελίας Ιωαννίνων φαίνεται πως ήταν οι γνωματεύσεις από εξειδικευμένους κτηνιάτρους και υπιάτρους που είχαν εξετάσει το άτυχο ζώο.

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.