Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Χειροποίητο Μποτάκι


Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθεις πως να σχεδιάζεις και να κατασκευάζεις ankle boots, μποτάκια με ύψος λίγο πιο ψηλά από τον αστράγαλο. Οι εξειδικευμένοι δάσκαλοι του ασκαρδαμυκτί θα σε καθοδηγήσουν βήμα βήμα από τον αρχικό σχεδιασμό στο καλαπόδι μέχρι και την τελική συναρμολόγηση (μοντάρισμα) ενός ζευγαριού μποτάκια στο νούμερο που θα επιλέξεις και φυσικά σε μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων.

Το πακέτο περιλαμβάνει όλα τα υλικά και εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν στο μάθημα. Μετά το τέλος του σεμιναρίου θα είσαι σε θέση να φτιάχνεις χειροποίητα μποτάκια για εσένα, τους αγαπημένους σου και γιατί όχι και για όσους άλλους λατρέψουν τη μοναδική σχεδιαστική σου ματιά. 

 Πού: στο Ασκαρδαμυκτί Αβέρωφ 30 Ν. Ιωνία (150μ από ΗΣΑΠ Περισσός)

Πότε: από 12 Δεκεμρίου κάθε Δευτέρα 18:00 -21:00 - για 16 τρίωρες συναντήσεις

Κόστος: 645€ (215€ προκαταβολή & 2 μηνιαίες δόσεις των 215€)

Κρατήσεις θέσεων: Η προκράτηση θέσης είναι απαραίτητη και μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά είτε μέσω της γραμματείας της σχολής

 μάθε περιρρότερα & κάνε κράτηση

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.