Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

ΗΠΑ: Πάγωσαν τα ζώα από το κρύο στις φάρμες – Δείτε εικόνες και βίντεο

 Η χιονοκαταιγίδα που χαρακτηρίζεται ως η χειρότερη των τελευταίων δεκαετιών έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 50 άτομα

ΗΠΑ: Πάγωσαν τα ζώα από το κρύο στις φάρμες – Δείτε εικόνες και βίντεο

Στον πάγο παραμένουν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής από την χιονοκαταιγίδα, την χειρότερη των τελευταίων δεκαετιών, που έχει στοιχίσει τη ζωή τουλάχιστον 50 ατόμων προκαλώντας προβλήματα χάος στους δρόμους, διακοπές στην ηλεκτροδότηση και προβλήματα για την επιβίωση ανθρώπων αλλά και ζώων.

Αποκαλυπτικά είναι τα βίντεο και οι φωτογραφίες που αναρτούν από τις φάρμες τους κτηνοτρόφοι στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης και σε άλλες περιοχές όπου το χιόνι έχει ξεπεράσει ακόμη και τα τρία μέτρα, ενώ οι θερμοκρασίες αγγίζουν και τους -50 βαθμούς Κελσίου. Οι ρέιντζερς αδυνατούν να προσεγγίσουν τα αποκλεισμένα και παγωμένα ζώα τους τα οποία κινδυνεύουν να πεθάνουν από την ασιτία και το κρύο μέσα στους σταύλους.Το δριμύ ψύχος που σαρώνει τις πολιτείες των ΗΠΑ έχει ως συνέπεια ακόμα και σε ηλιόλουστες περιοχές όπως η Φλόριντα να παγώνουν τα ιγκουάνα καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίες κάνουν τα εν λόγω ερπετά να παραλύουν και να πέφτουν από τα δέντρα.https://www.newsbeast.gr/world/arthro/9269790/ipa-pagosan-ta-zoa-apo-to-kryo-stis-farmes-deite-eikones-kai-vinteo

My dad who is almost 70 & I walked 2 miles in the snow storm to feed the cattle at all 3 barn locations because parts of our road are impassable with the tractor. Here’s a few  of one of our historic bank barns, the location where my dad grew up and some of the Shorthorns. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.