Πέμπτη, Δεκεμβρίου 22

Μετά το Food Pass έρχεται το Mitsotakis Exit

Μετά το Food Pass έρχεται το Mitsotakis Exit

Πρόκειται για τον απόλυτο εμπαιγμό σε λαό από πρωθυπουργό.

Την ώρα που βοά ο τόπος για τις απευθείας αναθέσεις δισεκατομμυρίων σε γαλάζιους ημετέρους καθώς και για τα δισεκατομμύρια που έβγαλαν και βγάζουν οι ολιγάρχες της ενέργειας και των αγορών τροφίμων, τι κάνει ο ιταμότατος κύριος Μητσοτάκης υποδυόμενος τον ηγέτη που κόπτεται για τα βάσανα του λαού του;

Συνεχίζει να τον εξαπατάει δίχως αιδώ.

Μοιράζοντας λίγα ακόμη ψίχουλα στον δρόμο προς τις κάλπες, τάχα φορολογώντας τους πετρελαιάδες.

Άραγε κύριε Μητσοτάκη για πόσες μέρες θα μπορούσε να είναι χορτάτη η οικογένειά σας με το άθλιο Food Pass που παρουσιάσατε ως πανάκεια για την πείνα των πολιτών;

Προφανής η απάντηση. Άλλωστε σε παλιότερη συνέντευξή σας είχατε σχεδόν τρομάξει μπροστά στο ενδεχόμενο να ζήσετε με το μηνιάτικο που παίρνει η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.

Και περιμένετε ότι μέσω του εξανδραποδισμού των πολιτών θα καταφέρετε να βγείτε πάλι αυτοδύναμος.

Πιθανότατα, κλεισμένος στη γυάλα του Μαξίμου με τους… άριστους να σας λένε αυτά που θέλετε να ακούσετε, δε μπορείτε να καταλάβετε ότι τέτοιες ταπεινωτικές κινήσεις αυξάνουν έτι περαιτέρω την οργή του καθημαγμένου λαού με μια μονάχα σκέψη να κυριαρχεί στο μυαλό του.

Το Mitsotakis Exit.

Και να είστε σίγουρος ότι όταν θα έρθει η στιγμή που θα βρεθεί πάνω από την κάλπη θα κάνει τα πάντα για να το υλοποιήσει.

Επειδή του μαυρίσατε κι άλλο τη ζωή.

Επειδή μετατρέψατε τη χώρα του σε ένα απέραντο παρακράτος για να εγκαθιδρύσετε το καθεστώς σας.

Επειδή παραδίδετε τεχνηέντως τη χώρα του στα νύχια των… συμμαχικών κορακιών για να σας στηρίζουν λες και είναι χωράφι σας, γράφοντας στα παλαιότερα των πανάκριβων υποδημάτων σας το αίμα που χύθηκε για να φτιαχτεί αυτή η περήφανη χώρα.

Η ώρα της κρίσης πλησιάζει.

Κι όπως αποδείξατε και αποδεικνύετε καθημερινά, δε μπορείτε να κάνετε τίποτα για να την αποφύγετε.    

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .