Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Φαίδρα Παπανδρέου: H 17χρονη εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μόδας

Ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, Νίκος Παπανδρέου, απέχει από τη πολιτική σκηνή καθώς είναι επιχειρηματίας και συγγραφέας και θέλει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έχοντας μια ήσυχη ζωή.

Με τη σύζυγό του, Αλεξία Κληρονόμου έχουν αποκτήσει μια κόρη, την 17χρονη Φαίδρα, που είναι η απόλυτη προτεραιότητα τους.

Η Φαίδρα Παπανδρέου, στα 15 της, άρχισε να κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ παίρνοντας μέρος στο fashion show της Σήλιας Κριθαριώτη στο Mad Walk, κάτι που επαναλαμβάνει κάθε χρόνο.

Παρ’ όλα αυτά το όνειρο της ψηλής και καλλίγραμμης Φαίδρας Παπανδρέου είναι να σπουδάσει ψυχολογία, ενώ έχει ταλέντο και στη ζωγραφική.

Η ίδια είναι τελειόφοιτη στο Saint Catherine’s και πολύ καλή μαθήτρια, ενώ παράλληλα με όλα τα υπόλοιπα ασχολείται από μικρή με την ενόργανη γυμναστική και τον χορό.

Φυσικά, ακόμα και αν δεν ήταν ποτέ στα επαγγελματικά της σχέδια, η σχέση της με το μόντελινγκ θα συνεχιστεί παρά τις σπουδές της. Αν και εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, προτιμά να απέχει προς το παρόν τουλάχιστον, από την πολιτική.

 .govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.