Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Η ανάρτηση του Λιονέλ Μέσι στο Instagram μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022

Το συγκινητικό μήνυμά του

Η ανάρτηση του Λιονέλ Μέσι στο Instagram μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022

Στον 7ο ουρανό βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι μετά την κατάκτηση του τροπαίου στο Μουντιάλ 2022 του Κατάρ.

 

Νωρίτερα, σε δηλώσεις που είχε παραχωρήσει μετά το τέλος του αγώνα με τη Γαλλία, κοιτούσε «ερωτευμένος» το τρόπαιο και έλεγε πόσο όμορφο είναι.

Σε ανάρτησή του στα social media λίγο αργότερα, ο ζωντανός θρύλος της Αργεντινής τονίζει πως αυτό ήταν κάτι που είχε ονειρευτεί τόσες πολλές φορές, που πλέον δεν μπορεί να το πιστέψει.

Η ανάρτηση του Λιονέλ Μέσι στο Instagram μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022:

«ΠΑΓΚΌΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΈΣ!!!!!!! 🌎🏆

»Το ονειρεύτηκα τόσες πολλές φορές, το ήθελα τόσο πολύ που ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω……

Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου, όλους όσους με στηρίζουν και όλους όσοι πίστεψαν σε εμάς. Αποδείξαμε για άλλη μια φορά ότι οι Αργεντινοί, όταν αγωνιζόμαστε ενωμένοι και ενωμένοι, είμαστε ικανοί να πετύχουμε ό,τι βάλουμε στο μυαλό μας. Η αξία ανήκει σε αυτή την ομάδα, η οποία είναι πάνω από τις ατομικότητες, είναι η δύναμη όλων μας που αγωνιζόμαστε για το ίδιο όνειρο που ήταν επίσης το όνειρο όλων των Αργεντινών… Τα καταφέραμε!!!»

 pronews.gr στο Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.