Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Η Katharina Mazepa διαθέτει καμπύλες σκέτη… «φωτιά» και προκαλεί «εγκεφαλικά» (φώτο)

Στέφθηκε «Μις Βιέννη» το 2014

Η Katharina Mazepa διαθέτει καμπύλες σκέτη… «φωτιά» και προκαλεί «εγκεφαλικά» (φώτο)

Η Katharina Mazepa, όπως θα διαπιστώσετε και εσείς, αποτελεί μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο Instagram, καθώς διαθέτει ένα πανέμορφο πρόσωπο, καλλίγραμμο κορμί και μάτια που «μαγνητίζουν».

Η μελαχρινή καλλονή, η οποία στέφθηκε “Μις Βιέννη” το 2014, κατάγεται από την Αυστρία και δηλώνει μοντέλο.

Αυτή την στιγμή έχει ως έδρα το Λος Άντζελες και είναι παντρεμένη με Αμερικανό διπλωμάτη, αυτό ωστόσο δεν την εμποδίζει να ανεβάζει αποκαλυπτικές φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram, αφήνωντας ελάχιστα στην φαντασία του ανδρικού κοινού.

Όπως θα δείτε και παρακάτω, η Katahrina γνωρίζει πολύ καλά πως να αποπλανεί τους 1,6 εκατ. διαδικτυακούς της φίλους, φορώντας σέξι εσώρουχα και μπικίνι που μετά βίας καλύπτουν τις χυμώδεις καμπύλες της.

1,6 εκατ. διαδικτυακούς της φίλους, φορώντας σέξι εσώρουχα και μπικίνι που μετά βίας καλύπτουν τις χυμώδεις καμπύλες της.

Απολαύστε την!

 pronews.gr στο Instagram 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.