Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

MEGA: Τέλος «πριν την ώρα» της η Ελεονώρα Μελέτη – Τι έχει συμβεί

Αλλαγές προσεχώς, στην πρωϊνή ζώνη του Mega Channel, με την εκπομπή της παρουσιάστριας, Ελεονώρας Μελέτη «Mega Καλημέρα», να μετακινείται.

Αλλαγές προσεχώς, στην πρωϊνή ζώνη του Mega Channel, που επηρεάζουν την Ελεονώρα Μελέτη.

Σημαντικές αλλαγές στην πρωϊνή ζώνη του Mega Channel, αναμένονται προσεχώς, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Real News». Μία από τις αλλαγές θα επηρεάσει και την Ελεονώρα Μελέτη.

Πιο συγκεκριμένα, το Mega προσπαθώντας να βελτιώσει τις επιδόσεις της ζώνης στην τηλεθέαση, αλλάζει τη χρονική διάρκεια των εκπομπών. Έτσι σύμφωνα με το ρεπορτάζ το κανάλι

προσανατολίζεται στο να μετακινηθεί η ώρα έναρξης της εκπομπής της Μελέτη, «Mega Καλημέρα» και αντίστοιχα να αυξηθεί η διάρκεια της εκπομπής του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρη.

Ειδικότερα η «Κοινωνία ώρα Mega» που παρουσιάζουν και προπορεύεται στην μάχη τηλεθέασης της πολύ πρωινής ζώνης, να επεκταθεί κατά μίσω ώρα, ενώ το «Mega Καλημέρα», το οποίο φέτος αντιμετωπίζει ισχυρό ανταγωνισμό από το προπορευόμενο «Happy Day» στον «ALPHA» να έχει μικρότερη διάρκεια.

Έτσι βάσει του σχεδιασμού που αναμένεται να υλοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες είναι Χασαπόπουλος και Βούλγαρη να βγαίνουν στον «αέρα» από τις 05 έως τις 08:30 (αντί για τις 08:00) και η Μελέτη από τις 8:30 (δηλαδή μίση ώρα αργότερα από ότι τώρα) έως της 10:50.

Με αυτή την κίνηση θα μειωθεί ο χρόνος που η Μελέτη θα είναι απέναντι από το Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο ALPHA που αρχίζει στις 7:45.

Πηγή mediatime.gr

 https://www.sportime.gr/media/mega-telos-prin-tin-ora-tis-i-eleonora-meleti-ti-echi-simvi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.