Τρίτη, Δεκεμβρίου 27

ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Δεν είναι Έλληνες oi βιαστές του 15χρονου στο Ίλιον ,και οτι σκόπιμα αποσιωποιείται απο τα μεγαλα ΜΜΕ !

Είναι 4 Αλβανοί Ελληνοποιημενοι, 2 Ρομά κι οι διαφεύγοντες 1 Βουλγαρος και 1 Αλβανός. 

Ομαδικός βιασμός 15χρονου στο Ίλιον απο 4 ΑΛΒΑΝΟΥΣ Ελληνοποιημενους , 2 Ρομά κι αλλους 2  διαφεύγοντες .. 1 Βουλγαρος και 1 Αλβανός.  : Οι δύο φράσεις «κλειδιά» των ανήλικων δραστών στα βίντεο που μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Νέα στοιχεία προκύπτουν διαρκώς για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου από άλλους ανηλίκους στο Ίλιον.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπάρχουν 2 φράσεις «κλειδιά» για τις έρευνες, οι οποίες ακούγονται στα ανατριχιαστικά βίντεο βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον.
Οι φράσεις αυτές είναι οι «Κάτω Π…» και «Δυτική Α…» και ακούγονται στα δύο βίντεο που έχουν μέχρι στιγμής οι αρχές.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων, που εχει κληθει να  ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ «υπάρχουν λεει, στο ένα βίντεο δύο φράσεις που επαναλαμβάνονται φωναχτά, οι οποίες εξηγούν το περιστατικό και στην ανακρίτρια θα εκθέσουμε όλα αυτά που πρέπει να πούμε και να εξηγήσουμε γιατί δεν ήταν σεξουαλικός πειραματισμός».
Οι φράσεις αυτές παραπέμπουν σε περιστατικά με οπαδούς. Συγκεκριμένα, η φράση «Κάτω π…», παραπέμπει σε συμπλοκή που είχε γίνει σε πάρκο στα δυτικά προάστια και αντιπροσωπεύει τους μαθητές της περιοχής που φέρονται να επικράτησαν.

Η «δυτική α…» είναι αναφορά σε οργανωμένους οπαδούς ομάδας, οι οποίοι είχαν κάνει παρόμοιες πράξεις με αυτές που έχει υποστεί ο 15χρονος. 

Υπενθυμίζεται πως για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον έχουν ήδη συλληφθεί έξι ανήλικοι μαθητές. Οι τρεις απολογήθηκαν το περασμένο Σάββατο (24.12.2022) και προφυλακίσθηκαν. Ο τέταρτος «γλύτωσε» την προφυλάκιση, καθώς δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη, ενώ οι άλλοι δύο ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη (27.12.2022).

Καταθέτουν ακόμα 2
Υπάρχουν όμως ακόμη δύο ανήλικοι που εξετάζεται η εμπλοκή τους στην φρικιαστική αυτή υπόθεση, και οι οποίοι θα καταθέσουν στον ανακριτή την Τρίτη (27.12.2022).

Το ένα παιδί εμφανίστηκε στις Αρχές, όμως δεν συνελήφθη καθώς είχε λήξει το αυτόφωρο. 

Αναζητείται και 8ος ανήλικος, ίσως έχει φύγει στο εξωτερικό
Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι αναζητείται και 8ος ανήλικος, που φέρεται να είναι ο «εμπνευστής» των βασανιστηρίων στον 15χρονο. Οι Αρχές μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν, ενώ δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχει διαφύγει στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στην Αλβανία απ’ όπου κατάγεται. 

Το θύμα φέρεται να έχει αναφέρει ότι αυτός ήταν που έστελνε τα βίντεο σε κινητά άλλων μαθητών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος 15χρονος δεν ήταν στο ίδιο σχολείο με το θύμα αλλά πήγαιναν στο ίδιο φροντιστήριο.

Έρχονται νέα εντάλματα – Η εμπλοκή των 4 κοριτσιών 
Τις επόμενες μέρες αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση, καθώς – σύμφωνα με πληροφοορίες – θα υπάρξουν έξι νέα εντάλματα σύλληψης. Τα τέσσερα εντάλματα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αφορούν σε κορίτσια, τρεις 15χρονες και μία 14χρονη, τα οποία φέρονται να ήταν μπροστά, χωρίς όμως ο 15χρονος να τους έδωσε κάποιον συγκεκριμένο ρόλο.

Κατά την απολογία τους, οι συλληφθέντες φέρονται να αποδέχτηκαν εν μέρει τις πράξεις που τους αποδίδονται, αρνήθηκαν ωστόσο ότι διέπραξαν βιασμό. «Δεν τον βίασα. Όλοι συμμετείχαμε στις πράξεις. Πειραματιζόμασταν. Αμέσως πριν και αμέσως μετά τη σκηνή που έχει καταγραφεί στο βίντεο, ο 15χρονος είχε κάνει το ίδιο σε εμένα», δήλωσε ένας από τους κατηγορούμενους, χωρίς να καταφέρει να πείσει τον ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .