Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Qatargate: Επείγουσα έρευνα για την εμπλοκή Αβραμόπουλου ζητά η Κομισιόν

Qatargate: Επείγουσα έρευνα για την εμπλοκή Αβραμόπουλου ζητά η Κομισιόν

Διευκρινίσεις για τις επαφές του πρώην Επιτρόπου της ΕΕ, Δημήτρη Αβραμόπουλου, με Ευρωπαίους βουλευτές, στο πλαίσιο της έρευνας για το σκάνδαλο Qatargate, ζητεί η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, σύμφωνα με το Politico.

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ζήτησε επείγουσα έρευνα για τους δεσμούς αξιωματούχων της ΕΕ με τον πρώην Επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο. Επιπλέον, ζητά από τον ίδιο τον κ. Αβραμόπουλο να εξηγήσει, πώς συμμορφώθηκε με τους κανόνες των λόμπι.

Ο Αβραμόπουλος, πρώην Επίτροπος Μετανάστευσης της ΕΕ, ήταν επίτιμο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΜΚΟ Fight Impunity, η οποία ιδρύθηκε από τον πρώην ευρωβουλευτή Πιέρ Αντόνιο Παντσέρι, που κρατείται στη φυλακή με προκαταρκτικές κατηγορίες για διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.