Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Εταιρεία real estate είχε «στήσει» η Καϊλή στο Koλωνάκι

 ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ....

Εταιρεία real estate είχε «στήσει» η Καϊλή στο Koλωνάκι

Η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος έχει εντοπίσει εταιρεία, που δημιούργησε η Εύα Καϊλή και ο σύζυγός της Φραντσέσκο Τζιόρτζι στην Ελλάδα, πριν λίγο καιρό και συγκεκριμένα ένα μήνα πριν. Πρόκειται για εταιρεία με αντικείμενο την εμπορία και εκμετάλλευση ακινήτων - real estate δηλαδή - με έδρα την Αθήνα και συγκεκριμένα ακίνητο στην οδό Σκουφά στο Κολωνάκι.

H συγκεκριμένη είναι μία από τις εταιρείες της Καϊλή που ουσιαστικά κατασχέθηκε σήμερα (12/12) το πρωί μετά την εντολή του επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος και επίτιμου αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη. Να σημειωθεί ότι καθώς η εταιρεία αυτή συστάθηκε πριν από ένα μήνα, δεν εμφανίζεται στο Πόθεν Έσχες της Εύας Καϊλή.

Η εταιρεία αυτή όπως και τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία της Εύας Καϊλή και οι λογαριασμοί της θα ελεγχθούν από την Αρχή καταπολέμησης του μαύρου χρήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.