Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Πρώτη δημόσια εμφάνιση της Triumph Street Triple Moto2 Edition

Πρώτη δημόσια εμφάνιση της Triumph Street Triple Moto2 Edition

Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

H Triumph Motorcycles είχε παρουσιάσει στις αρχές Νοεμβρίου (https://www.zougla.gr/automoto/moto/article/nea-sira-triumph-stret-triple-765-me-simantikes-anava8misis) διαδικτυακά τη νέα σειρά μοντέλων Street Triple 765 του 2023 με σημαντικές αναβαθμίσεις σε αρκετούς τομείς ανάμεσά τους και στον κινητήρα.

Τώρα παρουσίασε ζωντανά την κορυφαία, από πλευράς επιδόσεων, έκδοση την Street Triple Moto2TM Edition σε πρώτη δημόσια εμφάνιση στην πίστα Ricardo Tormo στην Valencia όπου και την οδήγησε ο θρύλος των MotoGP Randy Mamola.

Η περιορισμένης παραγωγής, “αγωνιστικών προδιαγραφών” Street Triple 765 Moto2 Edition του 2023 έχει πρόσθετα εξαρτήματα από ανθρακονήματα, σήματα Moto2, μια ειδική προβολή έναρξης Moto2 στην οθόνη οργάνων και μια αριθμημένη πλάκα στο τιμόνι με τον αύξοντα αριθμό κάθε μιας από τις 765 μοτοσυκλέτες που θα παραχθούν..

Ο τρικύλινδρος κινητήρας της Moto2T Edition αποδίδει 130 ίππους στις 12,000 σ.α.λ. και ροπή 80 Nm από 765κ.εκ. Η νέα έκδοση του κινητήρα έχει επίσης κοντύτερες σχέσεις στο κιβώτιο, υποβοηθούμενο μονόδρομο συμπλέκτη και στάνταρ quickshifter Triumph Shift Assist, για ανεβοκατεβάσματα ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη. Νέα είναι η εξάτμιση με το τελικό που προσφέρει πιο ελεύθερη ροή και χαρακτηριστικό ήχο.

Εκτός από την Street Triple 765 Moto2 Edition, που είναι ότι πιο κοντινό σε μια αγωνιστική Moto2 αλλά για χρήση στο δρόμο, η σειρά περιλαμβάνει επίσης τις εκδόσεις Street Triple R και Street Triple RS.

 

.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.