Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

TUCKER CARLSON: «Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ; ΜΑ ΔΕ ΘΑ ΛΕΝΕ: ΉΤΑΝΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ. ΘΑ ΛΕΝΕ: ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥΣ;»

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΕΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ FOX NEWS!

ΒΙΝΤΕΟ

Ο παρουσιαστής του Fox News, Tucker Carlson χαρακτηρίζει το Zelensky δικτάτορα και θέτει το θέμα : γιατί κανείς δεν νοιάζεται για ό,τι κάνει ο

Ζελένσκι στην Ορθόδοξη Εκκλησίας στην Ουκρανία; 

Γιατί ο κόσμος εθελοτυφλεί καθώς ιερείς συλλαμβάνονται και στέλνονται στα μπουντρούμια της SBU χωρίς δίκη ή κατηγορία; Και τώρα οι εκκλησίες λεηλατούνται και οι ιερείς συλλαμβάνονται»,είπε ο δημοσιογράφος. 

Tόνισε: «Μια ελεύθερη χώρα δεν απαγορεύει μια μεγάλη θρησκεία απλώς και μόνο επειδή δεν συνάδει πλήρως με την πολιτική ατζέντα των ανθρώπων που διοικούν τη χώρα. Αλλά αυτό ακριβώς κάνει ο Ζελένσκι και η κυβέρνησή του επινοεί τρόπους για να τιμωρήσει τους χριστιανούς που ασκούν μια αρχαία θρησκεία που απαγορεύτηκε στην Ουκρανία»ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ      
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.