Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Απειλεί η Ρωσία τις ΗΠΑ: «Θα κτυπήσουμε το ηφαίστειο του Yellowstone – Θα αφανιστεί ο δυτικός πολιτισμός»

Με τον βαλλιστικό διηπειρωτικό πύραυλο Sarmat - Τι αναφέρθηκε σε εκπομπή της ρωσικής τηλεόρασης

Απειλεί η Ρωσία τις ΗΠΑ: «Θα κτυπήσουμε το ηφαίστειο του Yellowstone – Θα αφανιστεί ο δυτικός πολιτισμός»

Το εθνικό πάρκο του Yellowstone στις ΗΠΑ πρότεινε Ρώσος ειδικός να κτυπήσει η Ρωσία προκαλώντας, όπως είπε τεράστια καταστροφή που θα αφανίσει το δυτικό πολιτισμό.

Στην συζήτηση η οποία περιστρεφόταν γύρω από τις σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας έτσι όπως επιδεινωθεί μετά την πόλεμο στην Ουκρανία ο Ρώσος ειδικός είπε:

«Ο διηπειρωτικός πύραυλος Sarmat μπορεί να πλήξει μέσα σε λιγότερο από 30 λεπτά το εθνικό πάρκο Yellowstone προκαλώντας έκρηξη ενός υπερηφαιστείου που μπορεί να αφανίσει καταρχήν τις ΗΠΑ και τον Καναδά από προσώπου γης».

 

Ο Sarmat είναι πύραυλος υγρών καυσίμων και μπορεί να μεταφέρει πολλαπλές πυρηνικές κεφαλές επανεισόδου (MIRV) μεταξύ 10 και 15 ή αριθμό από από πολυηχητικά οχήματα επανεισόδoυ γνωστά ως Avangard. Η εμβέλειά του εκτιμάται στα 18.000 χλμ.

pronews.gr στο Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.