Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Αντώνης Σαμαράς: Στην κηδεία του Βασιλιά Κωνσταντίνου Β’ μαζί με την σύζυγό του – Στις 10:15 στο παρεκκλήσι

Ιδιωτικά θα δώσουν το «παρών» και άλλα επιφανή στελέχη της κυβέρνησης και της ΝΔ

Αντώνης Σαμαράς: Στην κηδεία του Βασιλιά Κωνσταντίνου Β’ μαζί με την σύζυγό του – Στις 10:15 στο παρεκκλήσι

Στην κηδεία του Βασιλιά Κωνσταντίνου Β’ θα παραστεί ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

O πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος με δήλωσή του είχε εκφράσει την αντίθεσή του στην κυβερνητική απόφαση να μην τιμηθεί ο Βασιλιάς με τιμές αρχηγού κράτους σημειώνοντας πως «Οι Δημοκρατίες δεν αποσιωπούν το παρελθόν τους».

Η εκπροσώπηση της ελληνικής κυβέρνησης στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αναβαθμίστηκε. Βάσει του αρχικού σχεδιασμού την κυβέρνηση θα εκπροσωπούσε η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη.

Παρά ταύτα, στη συνέχεια ανακοινώθηκε ότι η κυβέρνηση θα εκπροσωπηθεί και από τον αντιπρόεδρό της Παναγιώτη Πικραμμένο.

Ιδιωτικά θα δώσουν το «παρών» και άλλα επιφανή στελέχη της κυβέρνησης και της ΝΔ.

Στην κηδεία θα παραστεί ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ενώ στη Μητρόπολη πιθανώς θα δώσει το παρών και ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Στην κηδεία θα παραστεί και η ευρωβουλευτής της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, την οποία έχει βαφτίσει ο τέως βασιλιάς. Από τη ΝΔ θα δώσουν το «παρών» και οι βουλευτές Μίλτος Χρυσομάλλης (Μεσσηνίας) και Δημήτρης Βαρτζόπουλος (Β’ Θεσσαλονίκης).

Μιλώντας σε συνέντευξή του ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, είπε ότι «δεν αποκλείει» να παραστεί στην κηδεία. «Το σκέφτομαι μετά και τις αντιδράσεις της Αριστεράς», είπε χαρακτηριστικά. Λίγο αργότερα, ανακοίνωσε και δημοσίως ότι θα παραστεί.

 pronews.gr στο Instagram

Παράλληλα, ως εκ του θεσμικού του ρόλου ως περιφερειάρχης Αθηνών, στη Μητρόπολη αναμένεται να βρεθεί ο Γιώργος Πατούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.