Παρασκευή, Ιανουαρίου 20

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Οι 14χρονες κόρες της αρνούνται να επιστρέψουν στο σπίτι που πέθανε η μητέρα τους

Η έπαυλη στο Καλαμπάσας ήταν το μέρος όπου η κόρη του «βασιλιά της ροκ εν ρολ» άφησε την τελευταία της πνοή 

lisa-marie-presley
Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, το μοναχοπαίδι του «βασιλιά της ροκ εν ρολ», Έλβις Πρίσλεϊ, πέθανε από ανακοπή καρδιάς, όπως ανακοίνωσε η μητέρα της, Πρισίλα Πρίσλεϊ.

«Με βαριά καρδιά πρέπει να μοιραστώ τα άσχημα νέα, μας άφησε η όμορφη κόρη μου Λίζα Μαρί. Ήταν η πιο παθιασμένη, δυνατή και αγαπημένη γυναίκα που γνώρισα ποτέ» είπε η μητέρα της σε δήλωσή της. Nωρίτερα, είχε παρακαλέσει τον κόσμο να προσευχηθεί για την κόρη της, καθώς η κατάστασή της ήταν εξαιρετικά κρίσιμη.

Μετά τον θάνατό της που σκόρπισε θλίψη τόσο στους οικείους της όσο και τους θαυμαστές της, οι 14χρονες δίδυμες κόρες, Χάρπερ και Φίνλεϊ της φαίνεται να μην είναι σε θέση να επισκεφθούν την έπαυλη στη οποία διέμεναν με την αείμνηστη κόρη του Πρίσλεϊ και μητέρα τους. 

Άλλωστε ήταν στο Καλαμπάσας και εντός του οίκου τους, εκεί όπου η Λίζα Μαρί άφησε την τελευταία της πνοή. Πιο συγκεκριμένα θάνατος της 54χρονης, διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο του Λος Άντζελες, ωστόσο της είχε ήδη γίνει ΚΑΡΠΑ και χορήγηση αδρεναλίνης στο σπίτι της στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια. Η γυναίκα είχε πέσει σε κώμα και βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη, προτού αφήσει την τελευταία της πνοή.

Μάλιστα η οικονόμος της τραγουδίστριας, τη βρήκε αναίσθητη στην κρεβατοκάμαρά της και εκείνος που της έκανε την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, ήταν ο πρώην άντρας της, Ντάνι Κίου, με τον οποίο συζούσε.

.


Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, ο πατέρας των δύο κοριτσιών Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι ο πατέρας των διδύμων Mάικλ Λόκγουντ, είναι κοντά στις κόρες του και προσπαθεί να τους συμπαρασταθεί στη δύσκολη αυτή στιγμή τους.Εκπρόσωπος του Λόκγουντ ανέφερε στη βρετανική εφημερίδα: «Ο Μάικλ ήλπιζε ότι η Λίζα Μαρί θα ανάρρωνε και θα επέστρεφε στις κόρες της, διότι τη χρειάζονταν. Είναι πολύ λυπηρό που δεν έγινε έτσι».

Τα χρέη και η κληρονομία
Με την ανακοίνωση του θανάτου της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ έκανε πολλούς να αναρωτιούνται ποιος θα κληρονομήσει την Graceland, το διάσημο σπίτι του Ελβις Πρίσλεϊ Η διεθνούς φήμης έπαυλη του βασιλιά της ροκ εντ ρολ, είναι άλλωστε και ό,τι έχει απομένει από την κληρονομιά των 100 εκατομμυρίων δολαρίων που πήρε στα χέρια της το μοναχοπαίδι του, σε ηλικία 25 ετών το 1993.

Το παράδοξο δε της υπόθεσης είναι ότι σε λιγότερο από 20 χρόνια όχι μόνο δεν έχει απομείνει δεκάρα «τσακιστή» από τα 100 εκατομμύρια που της άφησε ο αείμνηστος πατέρας της, αλλά αφήνει πίσω της και ένα χρέος 16 εκατομμυρίων δολαρίων στις τρεις κόρες της.

Όπως έχει γίνει γνωστό σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα η Graceland πιθανότατα θα περάσει στα χέρια των τριών παιδιών της, στη Ρίλεϊ, μια 33χρονη ηθοποιό, και στις δίδυμες Χάρπερ-Βίβιαν και Φίνλεϊ, ηλικίας 14 ετών.

.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .