Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Ο «Χάτσικο» των Χανίων: Σκύλος περιμένει το νεκρό αφεντικό του έξω από το σπίτι Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023, 10:40 Ο «Χάτσικο» των Χανίων: Σκύλος περιμένει το νεκρό αφεντικό του έξω από το σπίτι Στην οδό Σμύρνης, έξω από την πόρτα του σπιτιού όπου δολοφονήθηκε πριν από δύο ημέρες ένας 53χρονος Χανιώτης, περιμένει υπομονετικά το κατοικίδιό του, ο Σνούπι. Ο Σνούπι, το πρωί της Τρίτης, συνέχιζε να κάθεται έξω από την πόρτα και δεν άφηνε κανέναν να τον πλησιάσει σε πολύ κοντινή απόσταση. Γάβγιζε και αλυχτούσε, όντας σαφώς αναστατωμένος. Σύμφωνα με περίοικους, η φιλοζωική κατέφτασε δύο φορές στο σημείο προσπαθώντας να πιάσει τον σκύλο, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Έτσι, ο Σνούπι παραμένει έξω από το σπίτι και κανείς δεν ξέρει τί θα απογίνει. Ευτυχώς τουλάχιστον, κάποιοι άνθρωποι του άφησαν φαγητό και νερό. Επειδή όμως, εκτός από εκείνους που αφήνουν φαγητό, υπάρχουν και…οι κακοπροαίρετοι που αφήνουν φόλες, κάποιος θα πρέπει να μεριμνήσει για τον σκύλο, για να μην έχει μια μέρα κι αυτός τραγική κατάληξη. Πηγή: zarpanews.gr

Ο «Χάτσικο» των Χανίων: Σκύλος περιμένει το νεκρό αφεντικό του έξω από το σπίτι

Στην οδό Σμύρνης, έξω από την πόρτα του σπιτιού όπου δολοφονήθηκε πριν από δύο ημέρες ένας 53χρονος Χανιώτης, περιμένει υπομονετικά το κατοικίδιό του, ο Σνούπι.

Ο Σνούπι, το πρωί της Τρίτης, συνέχιζε να κάθεται έξω από την πόρτα και δεν άφηνε κανέναν να τον πλησιάσει σε πολύ κοντινή απόσταση. Γάβγιζε και αλυχτούσε, όντας σαφώς αναστατωμένος.

Σύμφωνα με περίοικους, η φιλοζωική κατέφτασε δύο φορές στο σημείο προσπαθώντας να πιάσει τον σκύλο, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Έτσι, ο Σνούπι παραμένει έξω από το σπίτι και κανείς δεν ξέρει τί θα απογίνει. Ευτυχώς τουλάχιστον, κάποιοι άνθρωποι του άφησαν φαγητό και νερό.

Επειδή όμως, εκτός από εκείνους που αφήνουν φαγητό, υπάρχουν και…οι κακοπροαίρετοι που αφήνουν φόλες, κάποιος θα πρέπει να μεριμνήσει για τον σκύλο, για να μην έχει μια μέρα κι αυτός τραγική κατάληξη.

Πηγή: zarpanews.gr

 .zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.