Παρασκευή, Ιανουαρίου 13

Μις Υφήλιος 2022: Η Κορίνα Εμμανουηλίδου διεκδικεί τον παγκόσμιο τίτλο ομορφιάς

Ποια είναι η καλλονή Κορίνα Εμμανουηλίδου που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος 2022.

Μις Υφήλιος 2022: Η Κορίνα Εμμανουηλίδου διεκδικεί τον παγκόσμιο τίτλο ομορφιάς

Η πανέμορφη Κορίνα Εμμανουηλίδου που θα πάρει μέρος στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος 2022 είναι 22 ετών, με ύψος 1,80 και καταγωγή από την Βέροια και την Κοζάνη. Πρόκειται για την φετινή εστεμμένη Star GS Hellas. Έχει σπουδάσει φιλολογία και συνεχίζει σε σχολή Αισθητική και κοσμητολογίας που είναι πιο κοντά στα ενδιαφέροντά της.

Η Κορίνα θα εκπροσωπίσει τη χώρα μας στον 71ο Διαγωνισμός Miss Universe, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Ορλεάνη της Λουιζιάνα των ΗΠΑ, στις 14 Ιανουαρίου 2023. Η ίδια έχει ήδη ταξιδέψει και βρίσκεται στις ΗΠΑ μαζί με την υπόλοιπη αποστολή από την Ελλάδα που την υποστηρίζει για την άψογη εμφάνισή της. Το μοντέλο παίρνει μέρος μαζί με τις συνυποψήφιές της για τη μεγάλη βραδιά που θα αναδείξει νικήτρια μία ανάμεσα στις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη.

Από την ημέρα του διαγωνισμού Star GS Hellas:

Από την ημέρα του διαγωνισμού Star GS Hellas:

Στον επίσημο λογαριασμό του Star & Mr GS Hellas στο Instagram έχει δημοσιευτεί η φωτογραφία με την επίσημη εθνική ενδυμασία που θα φορέσει η Κορίνα Εμμανουηλίδου , η οποία είναι εμπνευσμένη από τη θεά Ήρα. Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό για την παρουσίαση των μοντέλων με μαγιό όλες οι χώρες έχουν λάβει από τους διοργανωτές μία λευκή μεταξωτή κάπα. Στην πλάτη της οποίας η κάθε χώρα πρέπει να την φιλοτεχνήσει με ένα στοιχείο σημαντικό από την ιστορία της. Η Ελληνική αποστολή θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα σχετικό με τις αρχαιότητες της χώρας μας που κοσμούν τα μουσεία άλλων χωρών, έχει πάρει την πρωτοβουλία να απεικονήσει στην κάπα τη θεά Αφροδίτη.

Η ιστορία της ελληνικής κάπας στο MIS Υφήλιος 2022: Η Ελληνική κάπα που θα φορεθεί στη Νέα Ορλεάνη, είναι εμπνευσμένη από δυο θεές της ελληνικής μυθολογίας: τη Θεά Αφροδίτη και Θεά Ήρα. Συγκεκριμένα απεικονίζει το άγαλμα της Θεάς Αφροδίτης της Μήλου, με το σύνθημα «TAKE ME HOME».

Η Κορίνα Εμμανουηλίδου μίλησε την προηγούμενη εβδομάδα στην πρωινή εκπομπή «Breakfast@Star», σχετικά με τη συμμετοχή της και το διαδικαστικό μέρος του διαγωνισμού ομορφιάς. Ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως το μεγάλο φαβορί ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες είναι η υποψήφια από το Πουέρτο Ρίκο. Βέβαια όπως υποσχέθηκε, η ίδια θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό, ώστε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα και φέρει την καλύτερη δυνατή θέση στην κατάταξη.

Η δημοσίευση του Star & Mr GS Hellas:


Στο ξενοδοχείο όπου μένουν οι διαγωνιζόμενες:

Από το πάρτι για την παρουσίαση των υποψηφίων:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .