Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Δεύτερο δημοφιλέστερο όνομα στην Ολλανδία για το 2022: «Μοχάμεντ» – Κ.Μπογδάνος: «Θα αφήσουμε να συμβεί και στην Ελλάδα;»

«Δεύτερο δημοφιλέστερο όνομα στην Ολλανδία για το 2022: Μοχάμεντ»

Δεύτερο δημοφιλέστερο όνομα στην Ολλανδία για το 2022: «Μοχάμεντ» – Κ.Μπογδάνος: «Θα αφήσουμε να συμβεί και στην Ελλάδα;»

Ο πρόεδρος της Πατριωτικής Δύναμης Αλλαγής (ΠΑΤΡΙΔΑ), Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με ανάρτησή του στο Twitter, αναφέρθηκε στο όνομα «Μοχάμεντ», το οποίο είναι το δεύτερο δημοφιλέστερο όνομα στην Ολλανδία για το 2022.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «Οι “προοδευτικές” κυβερνήσεις και οι ΜΚΟ τελειώνουν τους γηγενείς πληθυσμούς. Θα αφήσουμε να συμβεί και στην Ελλάδα; Αυτό είναι το μέγιστο ζήτημα στην επόμενη κάλπη»

Η ανάρτησή του:

«Δεύτερο δημοφιλέστερο όνομα στην Ολλανδία για το 2022: Μοχάμεντ.

Μέσα σε λίγα χρόνια, έθνη ολόκληρα καταλύονται. Οι “προοδευτικές” κυβερνήσεις και οι ΜΚΟ τελειώνουν τους γηγενείς πληθυσμούς.

Θα αφήσουμε να συμβεί και στην Ελλάδα; Αυτό είναι το μέγιστο ζήτημα στην επόμενη κάλπη».

 


pronews.gr στο Instagram
 
 https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/k-mpogdanos-tha-afisoume-na-symvei-kai-stin-ellada-ayto-einai-to-megisto-zitima-stin-epomeni-kalpi/
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.