Δευτέρα, Ιανουαρίου 16

Δεύτερο δημοφιλέστερο όνομα στην Ολλανδία για το 2022: «Μοχάμεντ» – Κ.Μπογδάνος: «Θα αφήσουμε να συμβεί και στην Ελλάδα;»

«Δεύτερο δημοφιλέστερο όνομα στην Ολλανδία για το 2022: Μοχάμεντ»

Δεύτερο δημοφιλέστερο όνομα στην Ολλανδία για το 2022: «Μοχάμεντ» – Κ.Μπογδάνος: «Θα αφήσουμε να συμβεί και στην Ελλάδα;»

Ο πρόεδρος της Πατριωτικής Δύναμης Αλλαγής (ΠΑΤΡΙΔΑ), Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με ανάρτησή του στο Twitter, αναφέρθηκε στο όνομα «Μοχάμεντ», το οποίο είναι το δεύτερο δημοφιλέστερο όνομα στην Ολλανδία για το 2022.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «Οι “προοδευτικές” κυβερνήσεις και οι ΜΚΟ τελειώνουν τους γηγενείς πληθυσμούς. Θα αφήσουμε να συμβεί και στην Ελλάδα; Αυτό είναι το μέγιστο ζήτημα στην επόμενη κάλπη»

Η ανάρτησή του:

«Δεύτερο δημοφιλέστερο όνομα στην Ολλανδία για το 2022: Μοχάμεντ.

Μέσα σε λίγα χρόνια, έθνη ολόκληρα καταλύονται. Οι “προοδευτικές” κυβερνήσεις και οι ΜΚΟ τελειώνουν τους γηγενείς πληθυσμούς.

Θα αφήσουμε να συμβεί και στην Ελλάδα; Αυτό είναι το μέγιστο ζήτημα στην επόμενη κάλπη».

 


pronews.gr στο Instagram
 
 https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/k-mpogdanos-tha-afisoume-na-symvei-kai-stin-ellada-ayto-einai-to-megisto-zitima-stin-epomeni-kalpi/
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .