Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Ήμουν άστεγος για 2 μήνες – Έτρωγα τα μπισκότα που άφηναν στις καφετέριες»

«Φέτος δεν έχω προτάσεις, όπως και γενικά δεν έχω γιατί έχω ξεκινήσει μια ιστορία στα δικαστήρια με ένα κανάλι»

Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Ήμουν άστεγος για 2 μήνες – Έτρωγα τα μπισκότα που άφηναν στις καφετέριες»

Ο ηθοποιός Τζώνυ Θεοδωρίδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως μια περίοδο έμεινε άστεγος και έτρωγε τα μπισκότα που άφηναν στις καφετέριες.

Ο ίδιος θυμάται πως την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, εργαζόταν παράλληλα και σε μαγαζιά φίλων του.

«Φέτος δεν έχω προτάσεις, όπως και γενικά δεν έχω γιατί έχω ξεκινήσει μια ιστορία στα δικαστήρια με ένα κανάλι» ανέφερε.

Μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει όντας άστεγος, αποκάλυψε πως συνέβησαν όλα όταν έφυγε στο Μιλάνο για να δουλέψει ως μοντέλο.

«Ήταν πολύ καλά τα λεφτά, αλλά δεν μας πλήρωσαν από μία δουλειά και δεν είχαμε να πληρώσουμε το ξενοδοχείο, έληξε και η βίζα και έμεινα στο δρόμο… έτρωγα τα μπισκότα που άφηναν στις καφετέριες» συμπλήρωσε.

pronews.gr στο Instagram

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης είναι πατέρας τριών κοριτσιών. «Συνειδητά έκανα παιδιά μετά τα 50, η μεγάλη μου κόρη είναι 28 χρονών» λέει ενώ αποκάλυψε πως παλαιότερα είχε βάλει ανθρώπους να παρακολουθούν την κόρη του.

 pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.