Δευτέρα, Ιανουαρίου 2

«Πέρασαν 30 χρόνια και δεν είμαι πια μόνη! Είμαι...» - "Λύγισε" στον αέρα του J2US η Δέσποινα Βανδή

Η συγκινητική εξομολόγησή της

«Πέρασαν 30 χρόνια και δεν είμαι πια μόνη! Είμαι...» -
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τον μεγάλο τελικό του J2US παρακολουθήσαμε το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, με ένα ζευγάρι από τα 4 εναπομείναντα να κατακτά την πολυπόθητη νίκη (δείτε εδώ ποιο). Η χθεσινή λοιπόν βραδιά ήταν γεμάτη τραγούδια, εκπλήξεις αλλά και... εξομολογήσεις.

Συγκεκριμένα, με αφορμή το τραγούδι «Πανσέληνος» του Γιάννη Πάριου που ερμήνευσαν κατά την διάρκεια του live ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα, ξύπνησαν πολλές αναμνήσεις και

συναισθήματα της Δέσποινα Βανδή.

Η συγκίνηση της Δέσποινας Βανδή στον αέρα του J2US

Η λαμπερή τραγουδίστρια, μάλιστα, συγκινήθηκε με την ερμηνεία των διαγωνιζόμενων ενώ δεν δίστασε να εξηγήσει και τον λόγο για τον οποίο συγκινείται κάθε φορά με το συγκεκριμένο τραγούδι.

«Αυτό τραγούδι κυκλοφόρησε το 1995, εγώ μόλις είχα έρθει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, είχα μετακομίσει σε ένα μικρό σπιτάκι και ήμουν μόνη με ένα σκύλο και ένα διθέσιο καναπέ. Χωρίς φίλους, ήταν Χριστούγεννα και μου θύμισε εκείνη τη στιγμή. Μου θυμίσει την μοναξιά, η σιωπή είναι αλλιώτικη χωρίς παρέα. Διαφορετική όταν την επιλέγεις και διαφορετική όταν αναγκάζεσαι. Τα χρόνια πέρασαν, κάπου στα 30 χρόνια και Χριστούγεννα πλέον δεν είμαι μόνη, είμαι ευτυχισμένη, έχω τριθέσιο καναπέ, έχω δύο σκυλιά και ανθρώπους που αγαπάω. Σημασία έχει η διαδρομή μας και να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι», είπε συγκινημένη η Δέσποινα Βανδή στον αέρα του J2US.

 

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της χθεσινής βραδιάς, ο Νίκος Κοκλώνης, που δεν διστάζει να "πειράζει" τους αγαπημένους του ανθρώπους όποτε έχει την ευκαιρία, με ένα μικρό στιχάκι, μαντινάδα συγκεκριμένα, έκανε την Δέσποινα Βανδή "να τα χάσει".

Ο ίδιος θέλησε να παρουσιάσει την επιτροπή με έναν πιο ευφάνταστο τρόπο αυτή τη φορά και έτσι άρχισε να "απαγγέλλει". Όταν έφτασε η στιγμή της Δέσποινας Βανδή, σε ολόκληρη την μαντινάδα που της αφιέρωσε ακουγόταν το όνομα του καλού της, Βασίλη Μπισμπίκη.

Δεν θέλησε να σχολιάσει πολλά, αλλά το χαμόγελό της τα είπε όλα (δείτε εδώ το βίντεο).

Υouweekly.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .