Σάββατο, Ιανουαρίου 21

Αποφάσισε να “φύγει” ανήμερα της γιορτής του: Θρήνος για τον 46χρονο Θανάση, συγκινεί η πονεμένη του ιστορία

Ο άτυχος άνδρας έβαλε τέλος στην ζωή του δια του απαγχονισμού.

Ανάστατη η τοπική κοινωνία στο άκουσμα της είδησης για τον χαμό με την τραγική κατάληξη για τον 46χρονο Θανάση.

Αναζητούσαν τον 46χρονο Θανάση από την Τετάρτη.

Με το που εξαφανίστηκε Ο 46χρονος από τον Πύργο το μεσημέρι της Τετάρτης, ξεκίνησε ένα κύμα ερευνών οι οποίες ωστόσο είχαν τραγική κατάληξη.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, η οικογένειά του ειδοποίησε τις αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν άμεσα τις έρευνες. Οι αστυνομικοί ακολουθώντας τα ίχνη που είχαν βρει, τον εντόπισαν νεκρό σε αγροικία σε περιοχή περιμετρικά του Βουνάργου.

Ο άτυχος άνδρας έβαλε τέλος στην ζωή του δια του απαγχονισμού.

Ο. Α.Σ., έφυγε από το σπίτι του, στην οδό Παπαφλέσσα, το απόγευμα της Τετάρτης, και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

  

O άτυχος 46χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος σε αγροικία κοντά στο Βούναργο Πύργου.

Το τελευταίο του ταξίδι..

Έβγαλε στα ΚΤΕΛ ένα εισιτήριο για το Βούναργο, το χωριό καταγωγής της μητέρας του. Και για τον 46χρονο Θανάση ήταν το τελευταίο του ταξίδι…

Μόλις αποβιβάστηκε από το λεωφορείο διέσχισε το χωριό για μια παλιά αγροικία σε κτήμα της οικογένειας του. Και εκεί γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για τον 46χρονο Θανάση, το απόγευμα της Τετάρτης. Την ημέρα της ονομαστικής του εορτής.

Τον 46χρονο Θανάση τον αγαπούσαν όλοι.

Όσοι γνώριζαν τον αυτόχειρα στον Πύργο, είχαν να πουν μόνο καλή κουβέντα για τον 46χρονο Θανάση , έκαναν λόγο για έναν ήσυχο άνθρωπο, ένα καλοκάγαθο παλικάρι, που πολλές φορές παρά την ηλικία του κυκλοφορούσε στην πόλη μαζί με την μητέρα του. Αναφέρουν οτι ήταν χαρακτήρας κλειστός και ίσως φοβισμένος,
ένας σπάνιος χαρακτήρας, ευαίσθητο, που στα δικά του μάτια ο κόσμος μάλλον του φαινόταν σκληρός.

«Ένας συμμαθητής μας, ένα σπάνιο σε χαρακτήρα παιδί δεν άντεξε αυτό το κόσμο και είχε το θάρρος να κάνει αυτό που θα τον λύτρωνε… Ζούσε σαν ένα πρόβατο σε κοινωνία λύκων… Καλο κατευόδιο Θανάση και όταν ξανακαθίσω στην γωνία μου για καφέ που πέρναγες και σε έβλεπα, θα σε ξαναχαιρετήσω νοερά για να σε φανταστώ να χαμογελάς» δήλωσε στο ilialive.gr, ένας παλιός συμμαθητής του.

 newsitamea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .