Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Ένας 50χρονος έπνιξε τη γυναίκα του στη Νίκαια

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - «ΕΛΑΤΕ ΣΠΙΤΙ, ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΑ»

Ένας 50χρονος έπνιξε τη γυναίκα του στη Νίκαια

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (22/1) στη Νίκαια, όταν 54χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην οδό Βοσπόρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 50χρονος άνδρας σε κατάσταση μέθης τηλεφώνησε γύρω στις 5:30 το πρωί στις Αρχές και ειδοποίησε πως έχει σκοτώσει τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικές δυνάμεις, βρήκαν τη γυναίκα να κείτεται νεκρή  και να φέρει εκδορές στο λαιμό, ενώ οδήγησαν τον άνδρα στο αστυνομικό τμήμα όπου προσήχθη και αυτή την ώρα ανακρίνεται. Στο ισόγειο διαμέρισμα κλήθηκε ιατροδικαστής, προκειμένου να εξετάσει τη σορό του θύματος.

Ο χώρος έχει αποκλειστεί από τους αστυνομικούς, καθώς στο σημείο έχει φτάσει και κλιμάκιο της σήμανσης, ενώ οι γείτονες είναι σοκαρισμένοι με την τραγωδία.

Έρευνες διεξάγονται αυτή την ώρα στην οικία της άτυχης 54χρονης
Έρευνες διεξάγονται αυτή την ώρα στην οικία της άτυχης 54χρονης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.