Δευτέρα, Ιανουαρίου 30

Δύο αλλοδαποί οι δράστες του 53χρονου στην Κρήτη – Τον έδειραν, τον έκλεψαν και τον έπνιξαν!

skylos-chania

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων υπόθεση ανθρωποκτονίας και ληστείας σε βάρος 53χρονου Χανιώτη, που διαπράχθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2023 στα Χανιά. Στην υπόθεση, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης, εμπλέκονται δύο αλλοδαποί, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ο 53χρονος είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του σε κεντρικό σημείο της πόλης, φέροντας σοβαρές κακώσεις στο πρόσωπο, ενώ ήταν φιμωμένος με μονωτική ταινία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, «όπως προέκυψε από τη διενεργηθείσα προανάκριση, οι αλλοδαποί, αφού προέβησαν στις ανωτέρω πράξεις σε βάρος του ημεδαπού, αφαίρεσαν από την οικία του κινητό τηλέφωνο, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και άγνωστο χρηματικό ποσό και εν συνεχεία του προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο διά αποφράξεως των αεροφόρων οδών».

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%94%cf%8d%ce%bf-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b4%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%af-%ce%bf%ce%b9-%ce%b4%cf%81%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-53%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.