Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Έκθεση με προϊόντα τοπικών παραγωγών της Βόρειας Εύβοιας στο Σύνταγμα από 6 έως 8 Ιανουαρίου

Έκθεση με προϊόντα τοπικών παραγωγών της Βόρειας Εύβοιας στο Σύνταγμα από 6 έως 8 Ιανουαρίου

Έκθεση με προϊόντα τοπικών παραγωγών της Βόρειας Εύβοιας πρόκειται να πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του μετρό στο Σύνταγμα. Την έκθεση συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

και το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» κι έχει στόχο να αναδείξει στο αγοραστικό κοινό της Αττικής, τον πλούτο των τοπικών προϊόντων των παραγωγών που έχουν έδρα στους δυο πυρόπληκτους δήμους της Βόρειας Εύβοιας (Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού και Δήμο Μαντουδίου- Λίμνης- Αγίας Άννας).

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική χορηγία της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Συνδέσμου Παραγωγών και Εμπόρων Λιπασμάτων (ΣΠΕΛ), στo πλαίσιo του προγράμματος «ΕΥΒΟΙΑ ΜΕΤΑ - Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης Βόρειας Εύβοιας».

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.