Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Ζει μαζί με 7 αρουραίους στο διαμέρισμα – «Δεν είναι αηδιαστικοί, πλένονται και περιποιούνται τον εαυτό τους»

Ζει μαζί με 7 αρουραίους στο διαμέρισμα – «Δεν είναι αηδιαστικοί, πλένονται και περιποιούνται τον εαυτό τους»

Μια γυναίκα έχει διχάσει το διαδίκτυο με τα κατοικίδια που διατηρεί, καθώς δεν έχει έναν, αλλά επτά αρουραίους, τους οποίους αφήνει ελεύθερους στο σπίτι, ενώ επιτρέπει να ανεβαίνουν της για χάδια.

Η 33χρονη Marjolein Gottschal που είναι δασκάλα από την Ολλανδία, υποστηρίζει πως για πρώτη φορά απέκτησε τα συγκεκριμένα τρωκτικά ως κατοικίδια σε ηλικία 14 ετών, όταν πήρε δύο αρουραίους.

Έκτοτε, ερωτεύτηκε αυτό το είδος και πλέον έχει αποκτήσει επτά αρουραίους, όπου σύμφωνα με τη nypost.com τους έχει ονομάσει ως εξής: Gottschal – Rosie, Pebbles, Bonnie, Kayla, June, Dani και Turbelien.

Μάλιστα, στο TikTok έχει αναρτήσει βίντεο που συγκέντρωσε περισσότερες από 16,4 εκατομμύρια προβολές και αναφέρει πως «πιστεύω ότι οι αρουραίοι που είναι κατοικίδια, δεν αξίζουν αυτή την αρνητική εικόνα, καθώς είναι τόσο διαφορετικοί και τίποτα σαν τους άγριους». «Τους αρέσει να είναι με ανθρώπους, να αγκαλιάζονται, να κάθονται στον ώμο σου και να πηγαίνουν όπου κι αν πας. Τους αρέσει ακόμη και να μαθαίνουν κόλπα», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ανέφερε πως «δεν είναι αηδιαστικοί, πλένονται και περιποιούνται τον εαυτό τους», ενώ στο βίντεο που δημοσιοποίησε, τους αφήνει να ανέβουν επάνω της και εκείνη τους κάνει χάδια.

Τα σχόλια λοιπόν, ήταν διχασμένα, γιατί ορισμένοι βρήκαν «αηδιαστικό» το όλο θέαμα, ενώ άλλοι θεώρησαν πως είναι «διασκεδαστικό» και «κάτι πρωτότυπο».

«Θεέ μου, θα φύγει η ψυχή από το σώμα μου» και «αυτό είναι πολύ γλυκό. Δες πως παίζουν», ήταν μερικές χαρακτηριστικές αντιδράσεις.

https://www.newsbeast.gr/weird/arthro/9332229/zei-mazi-me-7-arouraious-sto-diamerisma-den-einai-aidiastikoi-plenontai-kai-peripoiountai-ton-eafto-tous

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.