Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Βραζιλία: Η πιο σέξι παίκτρια του βόλεϊ βάζει «φωτιά» στο Big Brother – Μπήκε στο OnlyFans για περισσότερα χρήματα!

fgrfg

Η Κέι Άλβες, παίκτρια του βόλεϊ στην ομάδα Osasco VC/São Cristóvão Saúde, στη Βραζιλία θα είναι μια από τις συμμετέχουσες στο ριάλιτι Big Brother της χώρας, το οποίο θα αρχίσει να μεταδίδεται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η παρουσία της είναι πολυαναμενόμενη ιδίως από το ανδρικό κοινό καθώς θεωρείται η πιο σέξι παίκτρια του βόλεϊ στον κόσμο και είναι γνωστή για τις «καυτές» πόζες της.

blockquote class=”instagram-media” data-instgrm-captioned data-instgrm-permalink=”https://www.instagram.com/p/CmpWTGnJqts/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading” data-instgrm-version=”14″ style=” background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% – 2px); width:calc(100% – 2px);”>

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.