Σάββατο, Ιανουαρίου 28

Bill Gates: «Η κυβέρνηση Ζελένσκι είναι μία από τις χειρότερες του πλανήτη»! – Ποιους επέλεξε να στηρίζει η Δύση

«Είναι πολύ άτυχοι οι Ουκρανοί»

Bill Gates: «Η κυβέρνηση Ζελένσκι είναι μία από τις χειρότερες του πλανήτη»! – Ποιους επέλεξε να στηρίζει η Δύση

O Bill Gates, συνιδρυτής της Microsoft, και εκ των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο, δήλωσε ότι η κυβέρνηση Ζελέσνκι είναι μία από τις χειρότερες του πλανήτη!

Την δήλωση αυτή την έκανε πριν λίγους μήνες και συγκεκριμένα είπε «Η ουκρανική κυβέρνηση είναι μία από τις χειρότερες του πλανήτη, ξέρετε, διεφθαρμένη και ελεγχόμενη από κάποιους πλούσιους, εννοώ ότι είναι πολύ ατυχοι οι κάτοικοι της Ουκρανίας»

Αυτά είπε σε ομιλία του στο Lowy Institute στην Αυστραλία τα οποία μεταδόθηκαν στην ιστοσελίδα του.

Πρόσφατα δεκάδες κυβερνητικοί αξιωματούχοι αποπέμφθηκαν στην Ουκρανία λόγω διαφθοράς. Αυτή την κυβέρνηση όμως οι Αμερικανοί και οι Δυτικοί έχουν επιλέξει να υποστηρίξουν με κάθε τρόπο για να εξυπηρετηθούν τα αμερικανικά γεωπολιτικά συμφέροντα.

Αν και οι δηλώσεις έγιναν μήνες πριν, τώρα έγιναν γνωστές προφανώς με αφορμή τις πρόσφατες αποπομπές.

Ο Βill Gates θεωρείται εκ των βασικών υποστηρικτών των διεθνιστικών κύκλων και η ατζέντα του ταυτίζεται με αυτή των Δημοκρατικών που κυβερνούν τις ΗΠΑ αυτή την στιγμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνεπώς, οι δηλώσεις του έχουν ιδιαίτερη σημασία.

 

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/bill-gates-i-kyvernisi-zelenski-einai-mia-apo-tis-xeiroteres-tou-planiti-poious-epelekse-na-stirizei-i-dysi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.