Πέμπτη, Ιανουαρίου 26

Η Συναυλία των Birds in Row αναβάλλεται για τη Παρασκευή 19 Μαΐου 2023 στο Temple.


Η Συναυλία των Birds in Row αναβάλλεται για τη Παρασκευή 19 Μαΐου 2023 στο Temple.

­

Κατεβάστε το πλήρες press kit (για media partners)

­

Μετά από απαίτηση της μπάντας για αλλαγή της ημερομηνίας λόγω προσωπικών θεμάτων της, η συναυλία μετατίθεται στις 19 Μαΐου 2023, στον ίδιο χώρο. Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί θα ισχύουν κανονικά για την νέα ημερομηνία. Όσοι κάτοχοι εισιτηρίων επιθυμούν να λάβουν τα χρήματά τους πίσω μπορούν να το κάνουν με τους εξής τρόπους:

• Στα καταστήματα που τα αγόρασαν (Le Disque Noir, Monsterville, Crust)
• Όσοι έχουν αγοράσει μέσω viva.gr με πιστωτική / χρεωστική κάρτα μπορούν να επικοινωνήσουν με το chat του viva.gr για άμεση επιστροφή χρημάτων.


• Όσοι έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους με μετρητά από κατάστημα του δικτύου viva.gr, να στείλουν στο comoestaevents@gmail.com τα εισιτήριά τους και το IBAN τους και η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί άμεσα.

 

Αιτήματα για επιστροφές χρημάτων θα γίνονται δεκτά μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου 2023.

Como Esta Events presents
Birds in Row (FR) live at Temple
Special Guests: Blame Kandinsky
Παρασκευή 19 Μαϊου 2023

Πόρτες: 20:30

 

Τα εισιτήρια κοστίζουν 20€ στην προπώληση και 25€ στο ταμείο.
Η προπώληση πραγματοποιείται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του.

 

Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/birds-in-row

 

Hard copy εισιτήρια στα:
Le Disque Noir (Θεμιστοκλέους 29, Εξάρχεια)
Monsterville (Αγίας Ειρήνης 13, Μοναστηράκι)
Crust (Πρωτογένους 13, Ψυρρή)

­

Κατεβάστε το πλήρες press kit (για media partners)

Ηχητικά και αισθητικά ατρόμητοι, οι Γάλλοι Birds in Row επιχειρούν τους μουσικούς πειραματισμούς τους πάνω σε ένα σκισμένο punk / hardcore χαλί, το οποίο εμπλουτίζουν με καλογραμμένους στίχους, που καθιστούν τα όρια ανάμεσα στην ποίηση και την αλητεία δυσδιάκριτα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως βρίσκονται στο προσκήνιο εδώ και πάνω από μία δεκαετία, αλλά και πως η νέα πλήρης δισκογραφική δουλειά τους "Gris Klein" που μόλις κυκλοφόρησε έχει γίνει δεκτή από το κοινό και τον μουσικό τύπο με ενθουσιασμό, χάρη στην έντονη προσωπικότητά της, την εθιστική της τραγουδοποιεία και την τολμηρή πρόσμειξη ποικίλων μουσικών υποειδών του σκληρού ακραίου και-όχι-μόνο ήχου.

­

Κατεβάστε το πλήρες press kit (για media partners)

Στις live εμφανίσεις τους, οι Birds in Row είναι μία ανίκητη και αδίστακτη δύναμη που ξεχειλίζει ενέργεια. Απρόβλεπτη, με ισχυρό χαρακτήρα που εμφατικά ξεχωρίζει από τον σωρό, αυθόρμητα χαώδης και οργανικά εντυπωσιακή, η Γαλλική τριάδα αποδίδει το υλικό της σαν καλοκουρδισμένη μηχανή με καύσιμο πολλών οκτανίων και δίχως άλλο συνιστά ένα πάμφρεσκο must-see από κάθε άποψη.

­

Κατεβάστε το πλήρες press kit (για media partners)

Οι Birds in Row έρχονται στην Ελλάδα την Παρασκευή 19 Μαϊου 2023 και υπόσχονται το αυτονόητα διφορούμενο: Στοχαστικές εγκεφαλικές εκρήξεις και ιδρωμένα moshing pits σε μία συναυλία που όταν δεν είναι θέασης και ακρόασης, σε κάνει να θες να σπάσεις τα πάντα γύρω σου. Μία ζωντανή εμφάνιση ποικίλων συναισθηματικών εξάρσεων που αξίζει στον κόσμο που ζούμε, για όσο ακόμη τον ζούμε.­

­

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.