Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023

Κάμερον Ντίαζ: Αυτές είναι οι συμβουλές της για την καινούργια χρονιά - Να πάτε γυμναστήριο!


«Αντί να βάζετε μεγαλεπήβολους στόχους, κρατήστε τα πράγματα προσιτά και ρεαλιστικά ως προς τον τρόπο ζωής σας», ανέφερε η αγαπημένη ηθοποιός 

Σε συνέντευξη στο E! News η χολιγουντιανή ηθοποιός, Κάμερον Ντίαζ, μίλησε για τη γυμναστική, τους στόχους της για το 2023 και τόνισε ότι όλα είναι δυνατά αν έχεις … κίνητρο.

«Αντί να βάζετε μεγαλεπήβολους στόχους, κρατήστε τα πράγματα προσιτά και ρεαλιστικά ως προς τον τρόπο ζωής σας», ενώ προτρέπει να «υπάρχει» κίνητρο. «Είναι δική σου επιλογή. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο από το να ξεκινήσεις τον στόχο που έχεις στο μυαλό σου. Έτσι το βλέπω εγώ. Δεν υπάρχουν κόλπα».

Επιθυμεί να κάνει το 2023, όσο είναι δυνατό, την καλύτερη χρονιά. «Έμαθα τόσα πολλά φέτος που με κάνουν να νιώθω ότι η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ πιο εύκολη». Και προσθέτει: «Κάποιοι από τους στόχους που είχα πέρυσι δεν πραγματοποιήθηκαν αλλά μπορούν να γίνουν οι στόχοι της επόμενης χρονιάς».

Η ηθοποιός δίνει συμβουλές σε εκείνους που έχουν βάλει στόχο τη γυμναστική και την ευεξία στην καθημερινότητά τους λέγοντας: «Ακόμα και αν δεν μπορείτε να πάτε στο γυμναστήριο, ο χορός στο σπίτι θα κάνει δουλειά. Είναι πραγματικά υπέροχο να βάλεις τα ακουστικά σου και να χορέψεις για 15 λεπτά συνεχόμενα όσο πιο δυνατά μπορείς. Στη συνέχεια, κάντε ένα ντους και ξεκινήστε τη μέρα σας».

Πηγή: skai.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.