Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023

Θέλουν να μας μετατρέψουν σε χώρα - «καταυλισμό» --«Η χρεωκοπία της χώρας ήταν νομοτελειακή

Θέλουν να μας μετατρέψουν σε χώρα - «καταυλισμό»

Την άποψη ότι «το πολιτικό σύστημα έχει κάνει ό,τι μπορεί για να επιδεινώσει το δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα» εξέφρασε μιλώντας στην εκπομπή «Review» o συγγραφέας και ειδικός διαχείρισης κινδύνων, Αναστάσιος Λαυρέντζος.

Παράλληλα πρόσθεσε ότι: «το πολιτικό σύστημα της χώρας είχε άλλες προτεραιότητες από αυτές που θα έπρεπε».

 «Η χρεωκοπία της χώρας ήταν νομοτελειακή για όποιον ήξερε στοιχειώδη οικονομικά. Εισήγαγαν τον όρο “διαπλοκή” για να δείξουν τη στενή σχέση πολιτικής και οικονομικών συμφερόντων. Οι πολιτικές ευθύνες των τελευταίων κυβερνήσεων για τη σημερινή κατάσταση είναι πολλές», αναφέρει σε άλλο σημείο της συζήτησης.

Ο Αναστάσιος Λαυρέντζος προσθέτει μεταξύ άλλων πως: «Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ είμαστε ο πέμπτος πιο γερασμένος πληθυσμός στον κόσμο».

Παράλληλα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρεται στο μεταναστευτικό και στα ελληνοτουρκικά

«Θέλουν να μας μετατρέψουν σε χώρα καταυλισμό για να ελέγχουν τη μαζική μετανάστευση», υποστηρίζει προσθέτοντας ότι «χρειαζόμαστε εθνική δημογραφική πολιτική και εθνική μεταναστευτική πολιτική».

Δείτε όλα όσα είπε στο «Review»:

 

https://www.zougla.gr/greece/article/lavrentzos-sto-review-8eloun-na-mas-kanoun-xora---katavlismo-gia-na-elegxoun-ti-maziki-metanastefsi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.