Τρίτη, Ιανουαρίου 10

Η Γουάντα Νάρα πόζαρε φορώντας μονάχα το μικροσκοπικό της στρινγκ - Δείτε φωτογραφία

Η 36χρονη επιχειρηματίας και ατζέντης αναστάτωσε τους φαν της στο Instagram ανεβάζοντας φωτογραφία στην οποία δεν φοράει σχεδόν τίποτα

αρα
Η Γουάντα Νάρα πέρασε τις γιορτές στην πατρίδα της την Αργεντινή και συνεχίζει στην Ουρουγουάη. 

Η 36χρονη επιχειρηματίας, ατζέντης και μητέρα πέντε παιδιών έχει νοικιάσει μια πολυτελή βίλα και περνάει ευχάριστες στιγές με τα τρία αγόρια και τα δύο κορίτσια της.

 

Η 36χρονη επιχειρηματίας, ατζέντης και μητέρα πέντε παιδιών έχει νοικιάσει μια πολυτελή βίλα και περνάει ευχάριστες στιγές με τα τρία αγόρια και τα δύο κορίτσια της. 



Η Γουάντα Νάρα που έχει αφήσει τον Μάριο Ικάρντι να παίζει στην Τουρκία και την Γαλατασαράι παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες καλλιστεία και συμμετείχε σε διαφήμιση για καζίνο. 

Παράλληλα δεν ξεχνάει να αναστατώνει τους φαν της στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram.  H σελίδα της έχει 15,6 εκατ. ακόλουθους και φροντίζει με φωτογραφίες της να κρατά... σε εγρήγορση τους φαν της και να αποκτά και νέους. 

Κλείσιμο
Έτσι αποφάσισε να ανεβάσει μια φωτογραφία σε παραλία της Ουρουγουάης, στην οποία είναι τόπλες, και φοράει μονάχα ένα μικροσκοπικό στρινγκ! Η φωτογραφία έριξε... το Instagram της και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. 

Η φωτογραφία έχει υποστεί πολύ photoshop αλλά η Γουάντα έκανε τη δουλειά της! Στις επόμενες ημέρες θα επιστρέψει με τα παιδιά της στην Κωνσταντινούπολη όπου ζει ο πρώην σύζυγος της, Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος είναι πατέρας των δύο κοριτσιών της. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .