Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Μαρίνα Πατούλη: Ανανεωμένη μετά το χωρισμό της – Διακοπές στην Αράχωβα

Η Μαρίνα Πατούλη το τελευταίο διάστημα απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Έχοντας επιστρέψει από την Μύκονο όπου διατηρεί το δικό της κατάστημα με γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ σε συνεργασία με τον Βλάση Χολέβα, απολαμβάνει την ηρεμία και όχι την υπερέκθεση.

Παρόλα αυτά, πριν μερικές εβδομάδας σχολιάστηκε έντονα λόγω του χωρισμού της με τον Βλάση αλλά και της γυναίκας που είχε γραφτεί πως μπήκε ανάμεσα τους.

Μετά τα καρφιά της προς την τραγουδίστρια που φημολογήθηκε πως είναι σε σχέση με τον Βλάση Χολέβα, η οποία την έκραξε σε συνέντευξη της σε εκπομπή, η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στην Αράχωβα όπου απόλαυσε την βόλτα της με καλούς φίλους.

Ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr εντόπισε τη Μαρίνα Πατούλη η οποία ήταν σικ ντυμένη και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της στους δρόμους της Αράχωβας.

Πηγή: NDP Photo Agencygovastiletto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.