Πέμπτη, Ιανουαρίου 26

Εκτακτη ΕΙΔΗΣΗ για ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!! … Ήρθε η «ΣΤΑΥΡΩΣΗ» ΤΟΥ!! Δείτε τι προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Δημοκρατικός πολύς Σύριζα που άλλαξε χωρίς ίχνος ντροπής το αποτέλεσμα του Δημοψηφίζοντας του Ελληνικού λαού ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ!

maxresdefault

ΣΥΡΙΖΑ-Στη βάση του σκεπτικού του συντάκτης της είναι η αναστολή της δυνατότητας κατάρτισης συνδυασμών σε κόμματα (και όχι απαγόρευση του κόμματος κατά παράβαση του άρθρου 29 παρ. 1 του Συντάγματος) με ρατσιστικό λόγο ώστε να κλείσει το παράθυρο στους θιασώτες της «θεωρίας των δύο άκρων» και παράλληλα να είναι συμβατή με τα όσα προβλέπονται στο Σύνταγμα.

Γι αυτό και προσδιορίζουν επακριβώς τους λόγους απαγόρευσης όπως τα κόμματα εκείνα που στο καταστατικό τους υποκινούν, προκαλούν, διεγείρουν ή προτρέπουν σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου, χαρακτηριστικά φύλου ή την αναπηρία.

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%95%ce%ba%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%b7-%ce%95%ce%99%ce%94%ce%97%ce%a3%ce%97-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%97%ce%9b%ce%99%ce%91-%ce%9a%ce%91%ce%a3%ce%99%ce%94%ce%99%ce%91%ce%a1%ce%97-%ce%89/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.