Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Περί ηθικής... !!!

Περί ηθικής... !!!

Μπήκαν στρατιώτες σ' ένα χωριό και βίασαν όλες τις γυναίκες, εκτός από μία που αντιστάθηκε στον στρατιώτη, τον σκότωσε κ έκοψε το κεφάλι του! Αφού οι στρατιώτες ολοκλήρωσαν την αποστολή τους κι επέστρεψαν στους στρατώνες τους, τότε βγήκαν όλες οι γυναίκες από τα σπίτια τους, μαζεύοντας τα σκισμένα ρούχα τους κλαμένες, εκτός από μία! Βγήκε από το σπίτι της κρατώντας το κεφάλι του στρατιώτη στα χέρια της, με βλέμμα γεμάτο υπερηφάνεια και είπε:
-"Νομίζατε ότι θα τον άφηνα να με βιάσει χωρίς να τον σκοτώσω ή να με σκοτώσει?"
Οι γυναίκες του χωριού κοίταξαν η μία την άλλη κι αποφάσισαν ότι πρέπει να σκοτωθεί, ώστε να μην υπερηφανευτεί για την τιμή της κι έτσι οι σύζυγοί τους να μην τους ρωτούν όταν επιστρέψουν από τη δουλειά, γιατί δεν αντιστάθηκαν σαν κι αυτήν! Της επιτέθηκαν λοιπόν και τη σκότωσαν.
(Σκότωσαν την τιμή, για να ζήσει η ντροπή.)
Αυτή είναι η περίπτωση των διεφθαρμένων στην κοινωνία μας σήμερα. Σκοτώνουν κι απομονώνουν κάθε έντιμο άτομο έτσι ώστε να μην υπάρχει μάρτυρας στην διαφθορά τους.........
ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ !!!
Η ΜΆΘΗΣΗ ΕΊΝΑΙ ΦΩΣ 💫

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.