Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΑΓΟΡΑΖΕΙ σπίτι στην Αθήνα ο (γιος του τέως βασιλιά) Παύλος...

Φόβος και τρόμος των πολιτικών ο γιος του Κωσταντίνου

Λίγα 24ωρα μετά την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και ο γιός του Παύλος και σκέφτεται το ενδεχόμενο να μείνει για λίγο καιρό στην Ελλ...


Λίγα 24ωρα μετά την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και ο γιός του Παύλος και σκέφτεται το ενδεχόμενο να μείνει για λίγο καιρό στην Ελλάδα. Μετά την πολύωρη και οδυνηρή για αυτόν τελετή, που με τον επικήδειο συγκίνησε όλους όσους τον άκουσαν ο γιός του τελευταίου βασιλιά της χώρας μας αρχίζει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αγοράσει ένα σπίτι, μαζί την αγαπημένη του Μαρί Σαντάλ.

Να υπενθυμίσουμε, ότι αμέσως μετά την ακολουθία, η οικογένειά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στάθηκε στα σκαλιά της Μητρόπολης και παρακολουθούσε το πλήθος.

Πρώτοι στα σκαλιά στεκόντουσαν ο Παύλος και η Άννα Μαρία, με τον πρωτότοκο γιο του να ακουμπά την καρδιά του και να ευχαριστήσει το πλήθος που ζητωκραύγαζε ενώ συνεχώς τη μητέρα του από το χέρι. Την ώρα της αυτοκινητοπομπής, ο κόσμος φώναζε «Παύλος, Παύλος». Επίσης, κατά την έξοδο από τη Μητρόπολη, τα εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου κρατούσαν τα παράσημα και τα μετάλλιά του.

Η απόφαση να μείνει στην Ελλάδα, ο Παύλος γιός του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό το πρωί της Παρασκευής (20/1), το ζευγάρι ενδιαφέρεται να αγοράσει σπίτι στα βόρεια προάστια της Αθήνας, ενώ μέχρι τότε υπάρχουν τουλάχιστον δύο επιχειρηματίες που έχουν εκφράσει διάθεση να τους φιλοξενήσουν.

«Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ θα μείνουν αρκετούς μήνες στην Ελλάδα. Ψάχνουν για αγορά κατοικίας στα βόρεια προάστια, για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο Έλληνες επιχειρηματίες, τα ονόματα των οποίων είναι στη διάθεσή μου και δεν θα τα πω για ευνόητους λόγους, οι οποίοι προτίθενται και το έχουν προτείνει στον Παύλο να παραχωρήσουν κενές οικίες για όσο χρειαστούν να μείνουν», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.