Σάββατο, Ιανουαρίου 28

Μέτσοβο: Εντυπωσιακές εικόνες με άγρια άλογα μέσα στα χιόνια να ψάχνουν για τροφή

Μέτσοβο: Εντυπωσιακές εικόνες με άγρια άλογα μέσα στα χιόνια να ψάχνουν για τροφή

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα της ΕΡΤ στο Μέτσοβο. Άγρια άλογα της Πίνδου δίνουν μάχη επιβίωσης στο χιόνι. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πολίτικης Προστασίας για την μεταφορά ζωοτροφών, που τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία για να σωθούν τα ζώα, που κινδυνεύουν από το κρύο και την ασιτία.

 

40 μηχανήματα σε επιφυλακή στο Μέτσοβο

Σφοδρή είναι η χιονόπτωση στα ορεινά του νομού Ιωαννίνων. Στο Μέτσοβο το χιόνι είναι αρκετά εκατοστά, ενώ στα λευκά ντύθηκαν η Μηλιά Μετσόβου, η Βοβούσα, το Συράκο στα Τζουμέρκα και πολλά χωριά του Ζαγορίου.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία από Ιωάννινα για Τρίκαλα

Από τις 04:00 τα χαράματα διεκόπη προσωρινά η κυκλοφορία στην Εγνατία στο ύψος της Παμβώτιδας για βαριά οχήματα, λόγω της έντονης χιονόπτωσης. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε λίγες ώρες αργότερα, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκεται η Πολιτική Προστασία στην Ήπειρο, μετά και την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που θα πλήξουν την περιοχή.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα παρουσιάστηκε στον δρόμο από το Μαλακάσι προς τα Τρίκαλα.

 Newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.