Πέμπτη, Ιανουαρίου 5

Οι «Κυριακούληδες» μαζί θα φύγουν

Παναγιώτης Αποστόλου
Παναγιωτης Αποστολου

Στην Πειραιώς (ΝΔ) υπάρχει έντονη απροθυμία συμμετοχής στα ψηφοδέλτια νέων ανθρώπων, άξιων και ικανών και η συμμετοχή των οποίων θα έδινε νέα φρεσκάδα στο κόμμα της ΝΔ, προκειμένου να παραπλανηθεί ο λαός μας και να ψηφίσει το κόμμα των αντεθνικών επιλογών, των αντικοινωνικών και αντιλαϊκών πρακτικών, των σκανδάλων και της μίζας!

Αφού δεν είναι δυνατόν ο λαός μας να ξεχάσει την κυβερνητική ανικανότητα διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης με τους πολλούς θανάτους, τα σκληρά αντιδημοκρατικά μέτρα αντιμετώπισής της, την ακρίβεια που σπαράσσει την ελληνική οικογένεια και την επιχειρηματική αισχροκέρδεια,

τις τηλεφωνικές υποκλοπές – παρακολουθήσεις, την συμμετοχή κομματάρχη της ΝΔ σε παιδοφιλία και εκπόρνευση ανήλικης, τη συμμετοχή Βουλευτή της σε αρπαγή σπιτιών μεροκαματιάρηδων Ελλήνων μέσω “κόκκινων δανείων” και πολλά – πολλά άλλα!

Έτσι η απροθυμία νέων ανθρώπων στα ψηφοδέλτια της ΝΔ είναι ιδιαίτερα έντονη και προβληματίζει το Μαξίμου!

Πρώτος ακόμη ο Μητσοτάκης λόγω ανικανότητας Τσίπρα…

Η ανησυχία στο Μαξίμου αυξάνεται έτι περαιτέρω, από τη στιγμή που η “ψαλίδα” των δημοσκοπικών ποσοστών μικραίνει έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Που ακόμη στην Κουμουνδούρου (ΣΥΡΙΖΑ) αναζητούν – που όμως δεν βρίσκουν –  επίσης φρέσκα πρόσωπα, από την πανεπιστημιακή κοινότητα, από τον καλλιτεχνικό χώρο και γενικότερα πρόσωπα μιας ευρύτερης δεξαμενής, που θα δώσουν τη δυνατότητα στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να προσπεράσει τη ΝΔ, με τον ομολογουμένως χειρότερο Πρωθυπουργό όλων των εποχών, τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δεύτερος στις εκλογές, ότι και να γίνει! Γιατί η ανικανότητά τους και ο δογματισμός τους ξεχειλίζει! Περιμένοντας όλοι να χάσει τις εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας και αμφισβητώντας τον να οδηγηθούν σε νέο αρχηγό! Δηλαδή προτιμούν να είναι ηττημένοι παρά νικητές! Παρ΄ ότι οι προσεχείς εκλογές θα γίνουν με το σύστημα της απλής αναλογικής, που σημαίνει πως ευνοεί τον ΣΥΡΙΖΑ!

Αλλά εκεί στην Κουμουνδούρου, ή δεν θέλουν, ή δεν μπορούν να προσεγγίσουν ακόμη και αυτήν την χαλαρή – μετακινούμενη ψήφο, πόσο μάλιστα να πείσουν λαϊκό ακροατήριο που οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην αποχή!

Δεν θα ξεχάσει ο λαός μας τον χειρότερο Πρωθυπουργό…

Παρ΄ όλα ταύτα, ναι η ανησυχία στη ΝΔ αυξάνει, από την στιγμή που οργισμένος λαός αντιδρά πλέον έντονα για την συνεχώς αυξανόμενη ακρίβεια!

Πηγαίνει στα πολυκαταστήματα να ψωνίσει τα καθημερινά πρώτης ανάγκης αγαθά και οι τιμές συνεχώς αυξάνουν. Κάθε ημέρα οι ετικέτες των τιμών στα προϊόντα αλλάζουν!

Το πολλά υποσχόμενο “καλάθι του νοικοκυριού”, που διαφημίστηκε πολύ από τον αμετροεπή και γενικότερα περιπλανώμενο Υπουργό Άδωνη Γεωργιάδη στον δικό του κόσμο, απέτυχε παταγωδώς!

Οι “περιοδείες” του στις λαϊκές αγορές “προστατεύονται” από φρουρούς ασφαλείας του και οι κάμερες των Συστημικών ΜΜΕ έχουν εντολή να εστιάζουν σε κοντά πλάνα και στο μοντάζ να κόβουν ενοχλητικές στιγμές, που ενδεχομένως τους ξέφυγαν στο “ζωντανό γύρισμα”!

Στις 28 Δεκεμβρίου 2022 η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) παρουσιάζει πως η Ελλάς έχει το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση!

Βέβαια ο Έλληνας πολίτης, ο Έλληνας καταναλωτής δεν περίμενε την ΡΑΕ για να τον ενημερώσει για την ακρίβεια στην ενέργεια! Την βιώνει καθημερινά αυτήν την ακρίβεια, που ληστρικά η ΔΕΗ και τα υποκατάστατά της μαγαζιά που αποκαλούνται “πάροχοι”, τον ληστεύουν με την κάθε έκδοση λογαριασμού. Ενός λογαριασμού, που τρέμουν τα χέρια των Ελλήνων όταν τον ανοίγουν! Λογαριασμούς, που περιείχαν την ληστρική “ρήτρα αναπροσαρμογής”!

Ως αποτέλεσμα της ανικανότητας, ή της δουλικότητας της κυβέρνησης και κυρίως του Πρωθυπουργού, να αντιληφθούν, πως δεν “είμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας”, όταν αυτή η πλευρά αποδομεί και φτωχοποιεί το λαό μας!

Πιο ακριβή χώρα στην ενέργεια λοιπόν στην ΕΕ η Ελλάς, όταν τα εισοδήματα των Ελλήνων βρίσκονται στα χαμηλότερα εισοδήματα των χωρών της ΕΕ.

Όταν αυτός ο Πρωθυπουργός έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε χώρα επιδομάτων. Μοιράζοντας ψίχουλα στους Έλληνες πολίτες, ονομάζοντάς τους επί της ουσίας ζητιάνους!

Αλλά και στα καύσιμα (βενζίνη, πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης) δεν είναι η Ελλάς από τις πιο ακριβές χώρες στην ΕΕ;

Όταν όλοι οι ηγέτες χωρών της ΕΕ μειώνουν το φόρο κατανάλωσης και τον ΦΠΑ στα καύσιμα, αυτή η κυβέρνηση Μητσοτάκη πεισματικά κρατάει τα καύσιμα στα υψηλότερα επίπεδα, μικραίνοντας περαιτέρω τα εισοδήματα των πολιτών!

Τελευταίο τρανταχτό παράδειγμα η Ισπανία, όπου ο Πρωθυπουργός της Πέδρο Σάντσεθ ανακοίνωσε την κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, στην προσπάθεια εξισορρόπησης του “καλαθιού της νοικοκυράς” από την εκτόξευση των τιμών, επειδή και η Ισπανία είναι “με την σωστή πλευρά της ιστορίας”, που ωστόσο τελευταία λογικεύεται στην αντιμετώπιση του πολέμου στην Ουκρανία, αντίθετα με τον δικό μας Πρωθυπουργό, που εξακολουθεί να στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τον νεοναζί Ουκρανό Ζελένσκι!

Επίσης πολύ ψηλά στην αντίδραση του λαού μας είναι η συνεχώς αυξανόμενη εγκληματικότητα, αφού πολλές περιοχές της Ελλάδος έχουν μετατραπεί σε γκέτο αλλοδαπών, τους οποίους ακόμη εξακολουθούν  οι Μητσοτάκης – Μηταράκης,  να περιθάλπουν με περίσσια φροντίδα και αγάπη!

Μεταναστευτικό, που καθημερινώς αλλοιώνει την εθνοτική ύπαρξη της Ελλάδος! Από ένα Πρωθυπουργό που δηλώνει ανερυθρίαστα, πως είναι υπέρ της πολυπολιτισμικότητας! Μη αναγνωρίζοντας τα προβλήματα που έχει συσσωρεύσει αυτή η πολυπολιτισμικότητα  στην Γαλλία, στο Βέλγιο και σε άλλες χώρες της ΕΕ και οι οποίες πλέον ασθμαίνοντας προσπαθούν να τιθασεύσουν!

Αλλά όπως λέγω παραπάνω, ο λαός μας δεν θα ξεχάσει όταν πάει στην κάλπη τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις από την κυβέρνηση Μητσοτάκη της μισής Ελλάδος. Που ο ένας παρακολουθούσε τον άλλο. Αναδεικνύοντας σε αγγελικές μορφές, εκείνους της συνταγματικής δικτατορίας, που υστερούν των σημερινών ιθυνόντων της διάπραξης αυτών των εγκληματικών, αντισυνταγματικών και αντιδημοκρατικών ενεργειών!

Δεν θα ξεχάσει τους “φίλους” του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον παιδόφιλο Ηλία Μίχο, κομματάρχη της ΝΔ, όπως επίσης και τον Βουλευτή Γρεβενών της ΝΔ Ανδρέα Πάτση, ο οποίος εξαργύρωνε “κόκκινα δάνεια” μεροκαματιάρηδων Ελλήνων προς όφελος του ιδίου!

Μαύρο στον “Μαυρογιαλούρο” Μητσοτάκη από τους Μακεδόνες μας…

Αυτή η αντικοινωνική κυβέρνηση Μητσοτάκη την οποία εμπιστεύθηκε ο λαός, δίνοντας της αυτοδυναμία μετά από 10 χρόνια συμμαχικών κυβερνήσεων προκειμένου να ακυρώσει την ενδοτική για τα ελληνικά συμφέροντα “Συμφωνία των Πρεσπών”!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως, αυτήν την Συμφωνία την δυνάμωσε περισσότερο, δίνοντας το πράσινο φως χωρίς κανένα ενδοιασμό (βέτο), ώστε να ξεκινήσουν οι ενταξιακές συζητήσεις αυτού του γειτονικού κρατιδίου στην ΕΕ!

Επί των δικών του ημερών το Πρωτοδικείο Φλώρινας, αναγνώρισε την προπαγάνδα των Σκοπιανών και φιλοσκοπιανών κύκλων περί της υπάρξεως “Κέντρου μακεδονικής γλώσσας στην Ελλάδα”!

Χωρίς καμιά αντίδραση από την ελληνική κυβέρνηση!

Η αγάπη Βελόπουλου για τη ΝΔ δεν κρύβεται…

Πριν την αποκάλυψη της τηλεφωνικής παρακολούθησης – υποκλοπής του κινητού του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη, όλοι γνώριζαν στην Ελλάδα, πως η ΝΔ δεν μπορεί να είναι αυτοδύναμη στις εκλογές του 2023!

Βοούσε η Ελλάς, πως θα υπάρξει συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ! Και άσχετα αν χρειαζόταν ή όχι κι άλλο κόμμα, αυτό θα ήταν η “Ελληνική Λύση – Κυριάκος Βελόπουλος”!

Γιατί μια κυβέρνηση για να σταθεί στις δύσκολες ημέρες μας χρειάζεται περαιτέρω “νομιμοποίηση”!

Ποιος άλλωστε θα ξεχάσει τον ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη, που χωρίς να καθορίζει την πλειοψηφία της κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου, συμμετείχε στην κυβέρνησή του, διαλύοντας τον ΛΑΟΣ;

Γιατί λοιπόν δεν θα έπραττε το ίδιο και ο καλός μαθητής του Γιώργου Καρατζαφέρη, Κυριάκος Βελόπουλος;

Άλλωστε το 2012 ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν έδωσε τα “χέρια” με τον τότε Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για την ένταξή του στην “γαλάζια πολυκατοικία”; Ακολουθώντας τα “συνεταιράκια” του στον ΛΑΟΣ, Μάκη Βορίδη, Άδωνη Γεωργιάδη και Θάνο Πλεύρη;

Τώρα γιατί ακυρώθηκε στη συνέχεια η ένταξή του στη ΝΔ, ρωτήστε καλύτερα τον Αντώνη Σαμαρά!

Όμως αυτή η λαγνεία του Κυριάκου Βελόπουλου προς τη ΝΔ φάνηκε και προ ημερών, όταν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, για την ψήφιση του προϋπολογισμού, έκανε ιστορικό σαρδάμ, λέγοντας:

«Υπάρχει λύση, είναι να καταψηφιστείτε όλοι στις επόμενες εκλογές και να ψηφιστεί η …ΝΔ»!

Αλλά και σήμερα, που πλέον δεν υφίσταται μετεκλογική συνεργασία ΝΔ – ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, όλοι αναγνωρίζουν πως ακόμη υπάρχει στο τραπέζι η μετεκλογική συνεργασία των Κυριακούληδων!

Είναι πολιτική λύση, η “Ελληνική Λύση – Κυριάκος Βελόπουλος”…

Όμως επειδή από τις δημοσκοπήσεις που βγαίνουν κατ΄ εντολή των Συστημικών ΜΜΕ, η “Ελληνική Λύση – Κυριάκος Βελόπουλος” εισέρχεται εκ νέου στη Βουλή με ανεβασμένα ποσοστά στη Μακεδονία μας, να θυμίσω σε αυτούς που ξεχνούν, πως:

Στην Ευρωβουλή, ο Ευρωβουλευτής της “Ελληνικής Λύσης – Κυριάκος Βελόπουλος”, Εμμανουήλ Φράγκος, ψήφισε κατά της έκθεσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που καλούσε τις λιβυκές αρχές να κηρυχθεί παράνομο το Τουρκολιβυκό Μνημόνιο του 2019!

Στην Ευρωβουλή επίσης ο Ευρωβουλευτής της “Ελληνικής Λύσης – Κυριάκος Βελόπουλος”, Εμμανουήλ Φράγκος, ψήφισε τις τροπολογίες Εύας Καϊλή, οι οποίες εξυπηρετούσαν το αδελφό κράτος με την Τουρκία, Κατάρ, όπου απελευθερωνόταν το καθεστώς παραχώρησης βίζας στους ταξιδιώτες από το Κατάρ και το Κουβέιτ!

Ένα τεραστίων διαστάσεων σκάνδαλο (Qatargate) που είναι σε εξέλιξη!

Να θυμίσουμε, πως εάν δεν ήταν το Κατάρ, η Τουρκία θα είχε οδηγηθεί σε οικονομική χρεοκοπία!

Στο Κατάρ υπάρχει τουρκική βάση!

Στο Κατάρ εκπαιδεύονται ισλαμιστές τρομοκράτες που υποκινούνται από το καθεστώς Ερντογάν!

 pronews.gr στο Instagram

Γι΄ αυτό πιστεύω, πως ο ελληνικός λαός ενημερώνεται, γνωρίζει το συμφέρον του και το συμφέρον της Πατρίδος του και θα οδηγήσει ΝΔ και “Ελληνική Λύση – Κυριάκος Βελόπουλος” στη λήθη της ιστορίας!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .