Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Πατριάρχης Κύριλλος: «Μην επιχειρήσετε να καταστρέψετε τη Ρωσία – Θα είναι το τέλος του κόσμου»

Θα είναι το 2023 το έτος σύγκρουσης ΝΑΤΟ-Ρωσίας που θα φέρει και το τέλος της ανθρωπότητας έτσι όπως την ξέρουμε σήμερα;

Όλες οι ενδείξεις δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Έντεκα χώρες του ΝΑΤΟ υποσχέθηκαν σήμερα «άνευ προηγουμένου στρατιωτική ενίσχυση της Ουκρανίας» , ενώ στη Μόσχα ο Στρατός τοποθετεί αντιαεροπορικά συστήματα σε κυβερνητικά κτίρια.

Η Μόσχα προειδοποιεί όμως συνεχώς τη Δύση, για το αδιέξοδο της στρατιωτικής ενίσχυσης του Κιέβου. «Απλά θα επεκτείνει την αιματοχυσία», λένε οι Ρώσοι ενώ ο τέως Πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ είπε ότι «ήττα πυρηνικής δύναμης σε συμβατικό πόλεμο ίσως πυροδοτήσει πυρηνικό πόλεμο».

Σε ανάρτησή του στο Telegram αναφορικά με τη στήριξη του ΝΑΤΟ προς τους Ουκρανούς, ο Μεντβέντεφ δήλωσε: «Πυρηνικές δυνάμεις ποτέ δεν έχασαν μεγάλες συγκρούσεις από τις οποίες εξαρτάται η τύχη τους».

«Η Δύση αν χάσει η ήττα θα είναι οδυνηρή, αλλά θα συνεχίσει να υπάρχει.

Η Ρωσία όμως θα αντιμετωπίσει πρόβλημα ύπαρξης, καθώς ένας εχθρικός συνασπισμός θα έχει καταργήσει το βάθος ασφαλείας που παραδοσιακά προστάτευε την Ρωσία και θα βρίσκεται έξω από την «πόρτα» της Μόσχας», κατέληξε.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος: «Οποιαδήποτε προσπάθεια καταστροφής της Ρωσίας θα οδηγήσει στην καταστροφή του κόσμου», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.