Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Αποδοκιμασίες στη Μητρόπολη: Γιουχαΐστηκαν Παναγιώτης Πικραμμένος και Λίνα Μενδώνη

ΜΕΝΔΩΝΗ

Σφοδρές αποδοκιμασίες επεφύλαξε το πλήθος κόσμου που έχει συγκεντρωθεί από τις 5 τα ξημερώματα στην Μητρόπολη, για να προσκυνήσουν την σορό του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, στους κυβερνητικούς Παναγιώτη Πικραμμένο και Λίνα Μενδώνη με αφορμή τον τρόπο που χειρίστηκε η κυβέρνηση το ζήτημα της ταφής.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος και υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη εκπροσωπούν επίσημα την κυβέρνηση στην κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ωστόσο πλήθος κόσμου που βρίσκεται εκεί για την κηδεία και το λαϊκό προσκύνημα νωρίτερα, τους αποδοκίμασε.

Πιθανότατα επειδή εκπροσωπούν επίσημα την κυβέρνηση, η οποία αποφάσισε πως δε θα αποδοθούν στον τέως Βασιλιά τιμές αρχηγού κράτους και δε θα γίνει η κηδεία δημοσία δαπάνη.

Αντίθετα αξίζει να σημειωθεί ότι χειροκροτήθηκαν ο Α.Σαμαράς ο οποίος από την αρχή διαφοροποιήθηκε από την επίσημη θέση της κυβέρνησης όπως και ο ανεξάρτητος βουλευτής και Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ Κ.Μπογδάνος..zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.