Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ – ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟΥΣ “ΕΛΛΗΝΕΣ” ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ – ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

kasidiaris_paradothike_diki_hrisis_avis

Σε μια χρονική συγκυρία που η υπόθεση της Χρυσής Αυγής εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τις αλλεπάλληλες συνταγματικές εκτροπές με αφορμή τις υποκλοπές, προανήγγειλε ότι θα μπλοκάρει τυχόν είσοδο στη Βουλή, του κόμματος που έχει ιδρύσει ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, σύντομα θα αναληφθεί σχετική πρωτοβουλία, υπογραμμίζοντας ότι «οφείλει το πολιτικό σύστημα να εξαντλεί τα περιθώρια τα οποία δίνει το Σύνταγμα ώστε να μην εκπροσωπούνται εγκληματικές οργανώσεις στο ελληνικό

κοινοβούλιο».

Είναι προφανές ότι η συνεχιζόμενη άνοδος του κόμματος “Έλληνες” στις δημοσκοπήσεις (ακόμα και αυτές τις πετσωμένες που δημοσιεύονται) έλουσαν με κρύο ιδρώτα κάτι τύπους εκεί στο Μαξίμου.

Πλέον, η εκλογική μάχη που έρχεται σύντομα αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον με πλήρης ανατροπή δεδομένων.

Η απάντηση του Η. Κασιδιάρη

Άμεση ήταν η απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη στην εξαγγελία Συνταγματικής εκτροπής του Μητσοτάκη. Καμία αντισυνταγματική μεθόδευση δεν θα μένει αναπάντητη. Συγκεκριμένα ο ιδρυτής του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, έγραψε:

«Τρομοκρατημένος και πανικόβλητος ο υποκλοπέας Μητσοτάκης προαναγγέλλει την κατάλυση του Συντάγματος για να κόψει ψήφους από το #Εθνικό_Κόμμα_ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ό,τι και να κάνουν οι καταστροφείς της χώρας, θα επανεκλεγώ πανηγυρικά Βουλευτής και θα συντρίψω την διεφθαρμένη δικτατορία τους!»

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a3%ce%a5%ce%9d%ce%a4%ce%91%ce%93%ce%9c%ce%91%ce%a4%ce%99%ce%9a%ce%97-%ce%95%ce%9a%ce%a4%ce%a1%ce%9f%ce%a0%ce%97-%ce%a0%ce%a1%ce%9f-%ce%a4%ce%a9%ce%9d-%ce%98%ce%a5%ce%a1%ce%a9%ce%9d-%ce%a4%ce%9f/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.