Πέμπτη, Ιανουαρίου 12

Ώρα να διώξουμε του «καλικάντζαρους» της πολιτικής

Νίκος Βασιλειάδης
Στην εκκίνηση της νέας χρονιάς, κατά τον εορτασμό της πρώτης μεγάλης Γιορτής της Χριστιανοσύνης, των Φώτων και του Αγιασμού των Υδάτων, ο νους μας, με όλα αυτά που βιώνουμε στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα, ανατρέχει και στην ελληνική δοξασία των «καλικαντζάρων».
Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν τη λαϊκή φαντασία, που μας έρχεται από παλιά: «Έρχονται από τη γης από κάτω. Όλο το χρόνο πελεκούν με τα τσεκούρια να κόψουν το δένδρο που βαστάει τη γης , αλλά όταν κοντεύουν να το κόψουν έρχεται ο Χριστός και μονομιάς ξαναγίνεται το δένδρο και τότε τα δαιμόνια χιμούν στη γης επάνω και πειράζουν τους ανθρώπους» (Νικόλαος Πολίτης).
Δυστυχώς, στην Ελλάδα του σήμερα, αν και το δέντρο της ελληνικής γης είναι ποτισμένο με μαρτύρων και ηρώων αίμα, δεν υπάρχει Χριστός, γιατί εμείς τον διώξαμε από τη ζωή μας.
Αφήσαμε, επί δεκαετίες, τους «καλικάντζαρους», όχι μόνον να μας φοβίσουν, αλλά και να μας ακρωτηριάσουν, να μας εκμαυλίσουν και να μας εξαχρειώσουν.
Απαρνηθήκαμε τη γλώσσα μας, την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, τις ελληνοχριστιανικές αξίες μας. Έτσι, λειτουργικά αναλφάβητοι, ανιστόρητοι και απαίδευτοι, απωλέσαμε την ταυτότητά μας, παραδοθήκαμε αμαχητί και γίναμε η Σουηδία του νότου, καθώς η πλειοψηφία των εγκαταβιούντων στην ευλογημένη αυτή γη κατατρύχεται από το «σύνδρομο της Στοκχόλμης»! – την ταύτιση δηλαδή του θύματος με τον βιαστή του!
Ποτέ άλλοτε όχι μόνο στην ελληνική, αλλά και στην παγκόσμια ιστορία, σε καμία γωνία του κόσμου, δεν έγιναν τόσα πολλά εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα και τα θύματα χειροκροτούν και προσκυνούν αυτούς που τα προκάλεσαν!
Αφελληνισμός, απο-ορθοδοξοποίηση, υπερδανεισμός, διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, σκάνδαλα εξοπλισμών, χρηματιστηρίου, οικονομική υποδούλωση, εκποίηση – υποθήκευση του εθνικού μας πλούτου, εκχώρηση – απεμπόληση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων,φτωχοποίηση μεγάλου τμήματος της ελληνικής κοινωνίας, που πανηγυρίζει για τα «επιδόματα», την ίδια στιγμή που κάποιοι.
«Ολίγοι εκλεκτοί» πλουτίζουν και κερδοσκοπούν, αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών, αδρά χρηματοδοτούμενων που κατά το πολιτικό μας σύστημα θα λύσει το πρόβλημα της χαίνουσας πληγής του δημογραφικού – υπογεννητικότητας (σε λίγα χρόνια θα είμαστε 2 εκατομμύρια λιγότεροι και πιο γερασμένοι Έλληνες).
Προβολή της παρά φύσει ανωμαλίας ως «αποδεκτό κοινωνικό στερεότυπο», με διαφήμισή της στα νηπιαγωγεία (!), χιλιάδες απώλειες ανθρώπινων ζωών από αυτοκτονίες ή από θανάτους συνεπεία της «αποσύνθεσης» του ΕΣΥ, που αντί να χρηματοδοτηθεί αφειδώς, προτιμήθηκε η αφειδώλευτη χρηματοδότηση των συστημικών ΜΜΕ για να παράγει το κυβερνητικό ψευδοαφήγημα, πλουτισμός πολιτικών προσώπων, που κυνικά και απροκάλυπτα πλουτίζουν «νόμιμα», αδιαφορώντας για το «ηθικά». αποδημία του επιστημονικού ανθού – νέων ανθρώπων Ελλήνων επιστημόνων – οι γονείς των οποίων ψηφίζουν αυτούς που ευθύνονται που τα παιδιά τους φεύγουν στο εξωτερικό γιατί δε βρίσκουν δουλειά ! κ.α. που ουκ εστιν αριθμός συνθέτουν το εκρηκτικό παζλ της μεταπολιτευτικής δ(ει)μοκρατίας που έχει δύο βασικά χαρακτηριστικά: Το ακαταδίωκτο και την κληρονομική διαδοχή στην πολιτική, ιδιαίτερα 2-3 οικογενειών που αποκλειστικά αυτές κυριαρχούν στον πολιτικό μας βίο, με τα γνωστά αποτελέσματα.
Ελληνίδες, Έλληνες, (αντικαταστήσαμε και αυτήν την προσφώνηση με το συμπολίτισσες, συμπολίτες, ενώ προωθείται και η αντικατάστασή του από τον όρο «ελλαδίτης»!).
Το 2023 είναι εκλογική χρονιά.
Στον τόπο λοιπόν που γεννήθηκε η (αριστο)δημοκρατία, ο πολιτισμός και είναι η μήτρα όλων των επιστημών πρέπει επιτέλους να ξαναβρούμε την κοινή λογική. Να σταματήσουμε να δίνουμε «αρνητική» ψήφο, στη λογική του «μη χείρον βέλτιστον». Να πάψουμε να πιστεύουμε – ανοήτως – πως θα μας σώσουν αυτοί που μας κατέστρεψαν.
Η ΝΔ, που χρωστάει 400 εκατομμύρια Ευρώ, που δεν πρόκειται να αποπληρώσει ποτέ, το ΠΑΣΟΚ «ΠΑΕ» (ΚΙΝΑΛ, γη της Ελιάς, ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ένας Θεός ξέρει πόσα ονόματα και ΑΦΜ έχει αλλάξει) 300 εκατομμύρια, το δε κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας (κατά τον Γεώργιο Παπανδρέου) ΚΚΕ διακηρύσσει δημόσια πως στόχος του είναι η ανατροπή της αστικής δημοκρατίας και η εγκαθίδρυση της δικτατορίας του προλεταριάτου, ενώ δε δέχεται κανέναν οικονομικό έλεγχο στο πολυτελές «μαυσωλείο» του Περισσού, συνεχίζουν όμως να λειτουργούν «νόμιμα» και να χρηματοδοτούνται αφειδώς από τον κρατικό προϋπολογισμό, τη στιγμή που ο κάθε πολίτης χάνει ακόμη και την πρώτη του κατοικία για δάνειο λίγων χιλιάδων ευρώ από τα αδηφάγα funds, που ασχημονούν ανεξέλεγκτα με τις «ευλογίες» της κυβέρνησης.
Απέναντι λοιπόν σε ένα διεφθαρμένο, σαθρό και εξαχρειωμένο σύστημα, που είναι δέσμιο και εντολοδόχο «συμφερόντων», την απάντηση δίνει ο Μέγιστος των Ελλήνων: Οι Γόρδιοι δεσμοί δεν λύνονται… κόβονται!
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, παρόλη την λυσσαλέα πολεμική που δέχθηκε, με πολλούς τρόπους, με δραστικό περιορισμό της σελίδας μας, με «δούρειους ίππους» που προσπάθησαν να μας θέσουν στο περιθώριο της πολιτικής ζωής, με τη στοχοποίηση του προέδρου της σε ακαδημαϊκό και όχι μόνον επίπεδο, άντεξε και είναι παρούσα στην προμετωπίδα του αγώνα ώστε να πάει η Ελλάδα μπροστά.
Καθαρά και έντιμα όπως πάντα, γιατί εμείς δεν έχουμε σκελετούς στα ντουλάπια μας, δεν μας κρατάνε από πουθενά, δεν χρωστάμε σε κανέναν και σε τίποτα!
Ακριβώς αυτήν την καθαρότητα και γνησιότητα της πολιτικής μας παρουσίας προσπάθησαν πολλοί «απάχηδες» της πολιτικής να εκμεταλλευτούν, ερείδοντας στην απαίτηση για μία «ένωση» των πατριωτικών δυνάμεων.
Το πλαίσιο που σταθερά έχουμε θέσει είναι η σύμπηξη μίας εκλογικής συμμαχίας κομμάτων, συλλογικοτήτων, προσωπικοτήτων, με a priori και a posteriori διατήρηση της αυτονομίας ενός εκάστου, στη βάση της αμοιβαιότητας και μίας προγραμματικής σύγκλισης, του δημοκρατικού πατριωτισμού, αποκλειομένων όσων έχουν βεβαρημένο πολιτικό παρελθόν και δεικνύουν συμπεριφορά απάδουσα προς τη νομιμότητα (εξυπακούεται πως αποκλείονται και τα 3Ψ=ψώνια, ψεκασμένοι, ψυχοπαθείς).
Επειδή όμως ο πολιτικός χρόνος τελειώνει, τελειώνουν και τα ψέματα.
Επειδή η έλλειψη πολιτικής έκφρασης ενός γνήσιου, ακηδεμόνευτου, καθαρού πατριωτικού πολιτικού πόλου, συνιστά έγκλημα καθοσιώσεως και εξυπηρετεί για μίαν ακόμη φορά το εκμαυλισμένο πολιτικό σύστημα, που θα συνεχίσει να κυριαρχεί, ενώ υπάρχουν οι προϋποθέσεις ανατροπής του.
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ προειδοποιεί όσους βλέπουν την πολιτική μέσα από την προσωπική τους εγωπάθεια, αυτούς που νομίζουν πως το πρόβλημα της ΝΔ είναι ο Μητσοτάκης και όχι το γεγονός πως έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης της, όσοι «πολιτεύονται» για να διαπραγματευτούν με αυτούς που τους προβάλλουν, τους πατρονάρουν και ενίοτε χρηματοδοτούν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, εκείνους που καπηλεύονται Χριστό και Πατρίδα, που κομπορρημονούν (αντί ταπεινότητας) πως μόνον αυτοί έχουν ευλογία γεροντάδων και τους ψηφίζει μέχρι και ο αποθανών πριν από 142 χρόνια Ντοστογιέφσκι (!).
Αυτούς που χρησιμοποιούν αδίστακτα και παράνομα το μητρώο μελών της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, αυτούς που η λαβυρινθώδης οργάνωση τους περιλαμβάνει πρόσωπα κοντά σε επιχειρηματίες με προνομιακή σχέση με την οικογένεια Μητσοτάκη!

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ αναλαμβάνει πρωτοβουλία -κάλεσμα στις υγιείς πατριωτικές δυνάμεις σε μια εκλογική γνήσια, καθαρή, πατριωτική συμμαχία υπερ Χριστού και πατρίδας!Ήρθε η ώρα να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!

Η αποχή είναι ψήφος σε αυτούς που υποτίθεται θέλουν να τιμωρήσουν! Η ψήφος στην κάλπη είναι η δύναμη μας!

Ωρα να διώξουμε τους «καλικάντζαρους της πολιτικής»!

pronews.gr στο Instagram

Όσοι ζωντανοί, τούτη τη χώρα την κρατούσαν όρθια πάντα λίγοι, γιατί μόνο στην Ελλάδα οι Έλληνες μπορούν να πέτυχουν αυτό που φαντάζει ακατόρθωτο, γιατί ο Θεός και η υπέρμαχος στρατηγός μας προστατεύουν!

*Ο Νίκος Βασιλειάδης είναι πρόεδρος της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ», Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, επίκουρος καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

 https://www.pronews.gr/opinion-makers/ora-na-dioksoume-tou-kalikantzarous-tis-politikis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .