Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Ο Μίλτος Μακρίδης για την οικονομική καταστροφή που βίωσε – Η απώλεια των χρημάτων είναι ένας μικρός θάνατος

Καταγραφή

“Πέρασα πολύ δύσκολα, ξυπνούσα στον ύπνο μου από τα κλάματα” ανέφερε ο Μίλτος Μακρίδης.

Ο Μίλτος Μακρίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Όλα για την ζωή μας και μίλησε για το πόσο δύσκολα πέρασε με την οικονομική καταστροφή που είχε πριν από χρόνια.
«Μάζεψα κάποια παιδιά και κάναμε την πρώτη εταιρία ίντερνετ στην Ελλάδα και πρωτοποριακή σε παγκόσμιο επίπεδο. Όμως ξέραμε ότι δεν ξέραμε από business.

Αναζητήσαμε μέντορα και βρήκαμε μεγαλομέτοχο σε τράπεζα, ο οποίος αποδείχθηκε ότι έκλεβε κόσμο μέσα από την τράπεζα… Η απώλεια της ασφάλειας που σου δίνουν τα χρήματα, είναι ένας θάνατος.

 
Πέρασα πολύ δύσκολα, ξυπνούσα στον ύπνο μου από τα κλάματα. Έκανα μόνο τρεις ώρες break για να παρουσιάσω το Bar γιατί χρειαζόμουν τα χρήματα.

Προσπαθώντας να βρεις το δίκιο σου, τι περνάς από την ελληνική δικαιοσύνη. Το έφαγα ότι δεν είμαι έξυπνος, αλλά εντελώς ηλίθιος. Σκέφτεσαι ότι ο επόμενος που θα σε πλησιάσει με σκοπό να σου κάνει ζημιά, θα τον πάρεις χαμπάρι;» είπε ο Μίλτος Μακρίδης,

Παρακάτω συνέχισε: «Μου έλεγαν σταμάτα. Γιατί στρέφεσαι στην δικαιοσύνη; Εγώ δεν μπορούσα μέσα μου γιατί αυτό που συμβόλιζε το να παρατήσω να κυνηγώ το δίκιο μου, θα ήταν καταστροφικό για εμένα.

Η ικανοποίηση είναι ότι καλά έκανα κι έμεινα σταθερός σε αυτό που εγώ πίστευα, παρά τα όσα μου έλεγαν».

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.