Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Ο Ζελένσκι ζητά από τους δυτικούς συμμάχους μαζική στρατιωτική βοήθεια «που θα σταματήσει το κακό»

Λαβρόφ: Οι ΗΠΑ θέλουν να καταστρέψουν τη Ρωσία

Ο Ζελένσκι ζητά από τους δυτικούς συμμάχους μαζική στρατιωτική βοήθεια «που θα σταματήσει το κακό»

Η κατάσταση δεν εξελίσσεται καθόλου καλά με άγνωστα αποτελέσματα. Κάθε πόλεμος είναι και μια καταστροφή για την ανθρωπότητα

.Ο πρόεδρος της Ουκρανίας  Ζελένσκι απηύθυνε έκκληση προς του δυτικούς συμμάχους να επιταχύνουν τις αποστολές όπλων, ζητώντας κυρίως τανκς, για την απώθηση της ρωσικής εισβολής, κατά την έναρξη της διάσκεψης υποστήριξης της Ουκρανίας που οργανώνεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες στο Ράμσταϊν της Γερμανίας.

--Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δημιούργησαν έναν συνασπισμό με  ευρωπαϊκές χώρες για να λύσουν το ρωσικό ζήτημα με τον ίδιο τρόπο που ο Αδόλφος Χίτλερ αναζήτησε μια «τελική λύση» για την εξάλειψη των Εβραίων της Ευρώπης.Επιπλέον ο κ. Λαβρόφ ότι η Ρωσία θα λάβει «στρατιωτικά και τεχνικά μέτρα» εφόσον ενταχθούν στο ΝΑΤΟ η Σουηδία και η Φινλανδία.

.oxafies.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.