Παρασκευή, Ιανουαρίου 27

Σπύρος Παπαδόπουλος: Το απίστευτο περιστατικό αφηρημάδας που παραλίγο να του στοιχίσει ακριβά

Σπύρος Παπαδόπουλος: Το απίστευτο περιστατικό αφηρημάδας που παραλίγο να του στοιχίσει ακριβά

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο 2night Show της Τρίτης ήταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος, μαζί με τη Ρένια Λουιζίδου. Οι "τρελές" ιστορίες που μοιράστηκε ο ηθοποιός. Τι είπε για το στην "Υγειά μας".

Στο 2night Show της Τρίτης και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησαν ο Σπύρος Παπαδόπουλος με τη Ρένια Λουιζίδου, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στην παράσταση "Sexy Laundry" στο θέατρο "Κάππα".

Ο γνωστός ηθοποιός που επανήλθε και στην τηλεόραση μέσα από τη σειρά "Κάνε ό,τι κοιμάσαι" μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και για την απόφασή του να εγκαταλείψει την παρουσίαση εκπομπών, όπως αυτή με την οποία ταυτίστηκε, το "Στην Υγειά μας".

 

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε και ένα στοιχείο της προσωπικότητάς του, το οποίο μάλιστα κάποια στιγμή λίγο έλειψε να του κοστίσει:

"Έχω αυτό το χάσιμο από μικρό παιδί. Μπορώ να σου λέω ώρες για αυτό. Πολλές χοντράδες. Από το ότι έχω ξεχάσει το παιδί μου στο σούπερ μάρκετ μέχρι ό,τι θες. Έκανα τις εισπράξεις για μια ασφαλιστική εταιρεία και ξέχασα μία τσάντα με 800 χιλιάδες δραχμές στο “Μινιόν”. Αν δεν τα έβρισκα ακόμα μέσα θα ήμουν, ποιος θα με πίστευε", ανέφερε, με τη Ρένια Λουιζίδου να θυμάται για εκείνον πως "έχει οδηγήσει αυτοκίνητο φορώντας κράνος".

Όπως είπε μάλιστα, αυτό το "χάσιμο" έχει σημαδέψει και τις σχέσεις του, αφού "οι γυναίκες πάντως στην αρχή το βρίσκανε χαριτωμένο και μετά με έβριζαν. Με έλεγαν εγωιστή και ότι γι' αυτό δεν θυμάμαι".

Εν συνεχεία, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική του πορεία, αλλά και την επιθυμία του να παίξει σε μάι σειρά: "Ήθελα πολύ να παίξω σε σειρά αλλά επειδή είχαν περάσει τα χρόνια δεν ήξερα αν μπορώ. Στην πρώτη σκηνή του «Κάνε ότι Κοιμάσαι» είχα μεγάλη αγωνία γιατί είχα να παίξω 20 χρόνια".

Όταν ρωτήθηκε για την παρουσίαση εκπομπών, όπως του "Στην Υγειά μας", ξεκαθάρισε: "Δεν μου λείπει καθόλου. Καθόλου. Κάθε άλλο. Δεν στεναχωρήθηκα που τελείωσε. Αφού εγώ το τελείωσα. Έκλεισε μέσα μου. Είμαι πολύ περήφανος γι' αυτό που έχει γίνει. Αλλά έκλεισε. Τώρα πια θέλω να ασχολούμαι με την υποκριτική» δήλωσε.

https://www.news247.gr/celebrities/spyros-papadopoylos-to-apisteyto-peristatiko-afirimadas-poy-paraligo-na-toy-stoichisei-akriva.9915822.html?utm_source=News247&utm_medium=MintaXasete_article&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos7 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .