Δευτέρα, Ιανουαρίου 9

Πόλεμο στα καρτέλ ναρκωτικών «κήρυξε» ο Τραμπ – σφοδρή επίθεση και κατά Μπάιντεν


Ο πρώην πρόεδρος Τραμπ σε εμφάνιση του που θύμισε προεδρικό διάγγελμα, δήλωσε ότι εάν εκλεγεί ξανά, θα αναπτύξει τις ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ και άλλα στρατιωτικά μέσα για να «προκαλέσουν τη μέγιστη ζημιά» στα καρτέλ που διακινούν ναρκωτικά στα νότια σύνορα.

Ο Τραμπ, ο οποίος ανακοίνωσε την προεδρική του εκστρατεία για το 2024 στα τέλη του περασμένου έτους, είπε ότι τα καρτέλ ναρκωτικών «κήρυξαν πόλεμο στην Αμερική» και «τώρα είναι καιρός

η Αμερική να διεξάγει πόλεμο εναντίον των καρτέλ».

«Ο Τζο Μπάιντεν τάχθηκε κατά των Ηνωμένων Πολιτειών και υπέρ των καρτέλ», ισχυρίστηκε ο Τραμπ. «Οι πολιτικές ανοιχτών συνόρων του Μπάιντεν είναι μια θανάσιμη προδοσία κατά του έθνους μας».

«Όταν θα γίνω πρόεδρος, θα είναι η πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών να καταστρέψουν τα καρτέλ, όπως καταστρέψαμε το ISIS και το χαλιφάτο και όπως, σε αντίθεση με την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε σήμερα, είχαμε πολύ, πολύ ισχυρά σύνορα». Ο Τραμπ είπε ότι η κυβέρνησή του επέβλεπε τα “δυνατότερα σύνορα… στην ιστορία της χώρας μας”.

Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι εάν εκλεγεί, «θα διατάξει το Υπουργείο Άμυνας να χρησιμοποιήσει κατάλληλα τις ειδικές δυνάμεις, τον κυβερνοπόλεμο και άλλες φανερές και κρυφές ενέργειες για να προκαλέσει τη μέγιστη ζημιά στην ηγεσία, τις υποδομές και τις επιχειρήσεις του καρτέλ».

Ο Τραμπ είπε επίσης ότι θα ανακηρύξει τα μεγάλα καρτέλ ως ξένες τρομοκρατικές οργανώσεις, οι οποίες θα χάσουν την πρόσβασή τους στα παγκόσμια χρηματοπιστωτικά συστήματα και θα ζητήσει από το Κογκρέσο να εγκρίνει νομοθεσία που θα διασφαλίζει τη θανατική ποινή για τους λαθρεμπόρους ναρκωτικών και τους διακινητές ανθρώπων.

«Τα καρτέλ ναρκωτικών και οι σύμμαχοί τους στην κυβέρνηση Μπάιντεν έχουν το αίμα αμέτρητων εκατομμυρίων στα χέρια τους – εκατομμύρια και εκατομμύρια οικογένειες και άνθρωποι καταστρέφονται», ισχυρίστηκε ο Τραμπ.

«Όταν επιστρέψω στον Λευκό Οίκο, οι βασιλιάδες των ναρκωτικών και οι μοχθηροί έμποροι δεν θα κοιμηθούν ποτέ ξανά ήσυχοι», είπε. «Το κάναμε μια φορά και το κάναμε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο».

Ο Τραμπ υποστήριξε ότι η ασφάλεια των συνόρων υπό την ηγεσία του ήταν πλήρης, αποκαλώντας την «ισχυρή» και «ισχυρή» και «σεβαστή σε όλο τον κόσμο».

«Και τώρα μας περιγελούν σε όλο τον κόσμο και δεν πρόκειται να το αφήσουμε να συμβεί πολύ περισσότερο».

“Πρέπει να αναλάβουμε, πρέπει να είμαστε σκληροί, πρέπει να είμαστε έξυπνοι, πρέπει να είμαστε δίκαιοι. Αλλά αν δεν κάνουμε κάτι αμέσως, η χώρα μας θα καταστραφεί”, πρόσθεσε.

Πηγή: newsbreak.gr


Follow us on Twitter
Join our Facebook page

 https://theflagreport.com/polemo-sta-kartel-narkotikon-kiryxe-o-trab-sfodri-epithesi-kai-kata-bainten/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=polemo-sta-kartel-narkotikon-kiryxe-o-trab-sfodri-epithesi-kai-kata-bainten

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .