Σάββατο, Ιανουαρίου 7

ΤΑΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ



Παναγιώτης Αρβανίτης*  

Οι ολέθριες πράξεις εναντίον της εθνικής μας επιβίωσης, κυριαρχίας ή και αυτής της υπάρξεως μας, θα αποδειχθούν όχι μόνο επικίνδυνες, αλλά και καταστροφικές για την ίδια την σωτηρία της ράτσας μας, που όλοι γνωρίζουμε πως ‘’αλλοιώνεται’’, ‘’μαραζώνει’’ σιγά-σιγά και όπως είναι αναπόφευκτο, στο τέλος θα εξαφανιστεί…τελείως! Και ας μη ξεχνάμε πως αυτό συμβαίνει διεθνώς και με τον Ελληνισμό της Διασποράς, που τόσα έχει προσφέρει στην πατρίδα σε ώρες ανάγκης!

Ιστορικά άμα αναλύσουμε τις διπλωματικές κινήσεις των αντιπροσώπων του έθνους, θα αναγνωρίσουμε τις ‘’στραβοτιμονιές’’ των διαφόρων πολιτικών που πάντα για κάποιο λόγο ακολουθούν τις συμβολές και πιέσεις των ‘’λάθος συμμάχων’’ και συμβούλων.



Παρασυρόμεθα από υποσχέσεις ή και απειλές και μπαίνουμε στον «χορό» της αυτοκαταστροφής, σέρνοντας μαζί και τον άμοιρο λαό που δεν έχει ποτέ ρωτηθεί η γνώμη του για την κάθε προκείμενη κατάσταση, που τόσο επιτήδεια αποκρύπτουν από αυτόν οι ‘’εθνικοί σωτήρες’’ της εκάστοτε εποχής!



Ένα πρόσφατο παράδειγμα ζούμε τις ημέρες μας, με τον ‘’πόλεμο φθοράς’’ μεταξύ δύο (πρώην) συμμάχων του Βορά, που για τους δικούς τους λόγους αποφάσισαν να ''φαγωθούν'' μεταξύ τους παρασύροντας και άλλα έθνη σε μια αιματηρή διαμάχη που όπως φαίνεται δεν θα έχει τελειωμό!

Το ερώτημα μου είναι απλό αλλά χωρίς όμως κάποιας λογικής απάντησης ή δικαιολογίας: ‘’Εμείς τι δουλειά έχουμε-όπως λέει ο παλαιό μας ρητό- να ανακατευτούμε με τα ‘’πίτουρα’’;; Ποιο είναι το ηθικό η και οικονομικό όφελος για την Ελλάδα;; Και το πιο σπουδαίο; Ξεχάσαμε, όπως φαίνεται, πως και στις δύο αντιμαχόμενες παρατάξεις ζουν για εκατοντάδες χρόνια, γενιές Ελλήνων αποίκων, που αυτομάτως τους βάλαμε σε άμεσο και θανάσιμο κίνδυνο!! Ποιος θα τους προστατέψει από το εκδικητικό μένος των Ρώσων; Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο πως πάντα οι μειονότητες ‘’πληρώνουν την νύφη!!’’ Αυτή την στιγμή που οι μάχες μαίνονται, Έλληνες πάροικοι σκοτώνονται καθημερινώς, γιατί όπως γνωρίζουμε, οβίδες και ρουκέτες δεν ξεχωρίζουν εθνικότητες! Την ίδια στιγμή δεν είδα κανένα ‘’φαφλατά’’ πολιτικάντη μας να παρέμβει για να τους σώσει! Το μόνο που κάνουν είναι να τροφοδοτούν την πολεμική μηχανή της μίας παράταξης, με οπλισμό που τόσο πολύ χρειαζόμαστε για την δική μας άμυνα η οποία ‘’δοκιμάζεται’’ καθημερινώς!

Αποτέλεσμα;

Για μια φορά ακόμα η διπλωματία μας δοκιμάστηκε και απέτυχε παταγωδώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .