Τρίτη, Ιανουαρίου 17

Κόρη του βασιλιά ήταν, τι άλλο παρά δυστυχισμένη ήταν...

Κόρη του βασιλιά ήταν, τι άλλο παρά δυστυχισμένη ήταν...

Λίζα Πρίσλεϊ. Η μοναδική κόρη του αξεπέραστου βασιλιά. Του μεγάλου Έλβις Πρίσλεϊ. Πέθανε στα 54 της και πολύ έζησε το φουκαριάρικο. Μια ζωή στη δυστυχία. Να μην είναι η ίδια, μια ζωή να είναι η κόρη του Πρίσλεϊ. Άντε να σηκώσεις τέτοιο βάρος. Θάνατος κακός, σε κώμα τη βρήκαν αναίσθητη στο κρεβάτι της, ψάξε βρες από τι πήγε, αν έχει σημασία αυτό.

Από λεφτά όσα ήθελε. Αιώνιο brand το όνομα του πατέρα της, αυτή τον κληρονόμησε. Είχε, δηλαδή, τα δικαιώματα εκμετάλλευσης σ' ό,τι έχει σχέση με την εμπορευματοποίηση του ονόματος του αρχηγού της ροκ. Πούλησε όλα τα δικαιώματά της, τα παραχώρησε σε εταιρεία. Με το μυαλό κότας το άτομο δεν ήταν σε θέση να διαχειριστεί την κληρονομιά του πατέρα της.

Τα ίδια γίνονται σήμερα μετά το θάνατο του άλλου βασιλιά. Του Πελέ. Ο σκοτωμός! Το όργιο. Εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο, έκανε παντελόνι ο βασιλιάς της μπάλας από τον... εαυτό του, το brand Πελέ. Πέθανε και πριν τον θάψουν άρχισαν να τρώγονται γυναίκες, πρώην και παιδιά του.

Τέσσερις γάμους έκανε η κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ, η Lisa Marie Prisley. Ποια άλλη απόδειξη της δυστυχίας της, αλλά και της κακομοιριάς της. Μέχρι και τον άλλον βασιλιά παντρεύτηκε, αυτόν της ποπ. Τον Μάικλ Τζάκσον (φώτο). Την εποχή ακριβώς που κατηγορούσαν για παιδεραστία τον μαυρούκο. Τον παντρεύτηκε για να τον ''σώσει''. Να μάθει όλη η Αμερική ότι ο Μιχαλάκης Τζάκσον είναι κανονικός, του αρέσουν οι γυναίκες. Αυτά. Με την κόρη του Έλβις που είχε

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .