Τρίτη, Ιανουαρίου 3

ΑΠΟΓΡΑΦΗ: ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ! ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΩΝ Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙ!

ΑΠΟΓΡΑΦΗ

Σε 9.716.889 άτομα ανέρχεται ο νόμιμος πληθυσμός της χώρας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την απογραφή πληθυσμού- κατοικιών 2021, που διενήργησε η ΕΛΣΤΑΤ.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τα στοιχεία του 2011, ο νόμιμος πληθυσμός της Ελλάδας ανερχόταν σε 9.904.286 κατοίκους. Κατά συνέπεια, ο νόμιμος πληθυσμός στην απογραφή του 2021 παρουσίασε μείωση κατά 187.397 κατοίκους. Επίσης, δεν γνωρίζουμε τον πραγματικό αριθμό των αλλοδαπών

στη χώρα, νόμιμων και παράνομων, πόσοι δήλωσαν νόμιμοι και είναι μέσα σ' αυτό το σύνολο, δεν μας λένε πόσοι είναι μόνο οι Έλληνες, κάτι που είναι εξαιρετικά ανησυχητικό.

Υπάρχει όμως και ένα εύρημα ευχάριστο για την ελληνική οικογένεια!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η ΕΛΣΤΑΤ τα Ελληνόπουλα μέχρι 17 ετών διαμένουν και με τους δύο γονείς του σε ποσοστό 94,2% ενώ από τα υπόλοιπα ένα 4,7% ζει μόνον με την μητέρα του, ένα 0,9% με τον πατέρα του και ένα 0,2 ζει χωρίς τους γονείς του.

Τα ποσοστά αυτά δεν έχουν σημαντική διαφοροποίηση όσον αφορά τον οικονομικά εύρωστο και μη πληθυσμό. Τα στοιχεία για τις μονογονεϊκές οικογένειες δείχνουν ότι παρά τις όποιες διαφορές των γονέων, αυτοί ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους και επικοινωνούν τηλεφωνικά ή δια ζώσης με αυτά πολύ συχνά. Τα στοιχεία δείχνουν ότι ένα μεγάλο ποσοστό των παιδιών έχει την αυτονομία του και διαθέτει το δικό του υπνοδωμάτιο.

Επισης ο λόγος που κάποιοι δεν επικοινωνούν συχνά με τα παιδιά τους είναι ο φόρτος εργασίας της σύγχρονης καπιταλιστικής κοινωνίας. Κάτι τέτοια βλέπουν οι θιασώτες των διαλυμένων οικογενειών και δεν αισθάνονται καλά.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%91%ce%a0%ce%9f%ce%93%ce%a1%ce%91%ce%a6%ce%97-%ce%9c%ce%95%ce%99%ce%a9%ce%a3%ce%97-%ce%a4%ce%9f%ce%a5-%ce%a0%ce%9b%ce%97%ce%98%ce%a5%ce%a3%ce%9c%ce%9f%ce%a5-%ce%9a%ce%91%ce%9c%ce%a0%ce%91%ce%9d/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .