Σάββατο, Ιανουαρίου 7

«Παρακαλώ μην κάνετε τα τελευταία μου χρόνια μίζερα» - Η έκκληση του Καρόλου προς Χάρι και Ουίλιαμ

«Παρακαλώ μην κάνετε τα τελευταία μου χρόνια μίζερα» - Η έκκληση του Καρόλου προς Χάρι και Ουίλιαμ

Ο βασιλιάς Κάρολος προειδοποίησε τους γιους του Χάρι και Γουίλιαμ να συμπεριφέρονται καλά και «να μην κάνουν τα τελευταία του χρόνια μίζερα» κατά τη διάρκεια της κηδείας του πρίγκιπα Φίλιππου τον Απρίλιο του 2021, φέρεται να είπε ο δούκας του Σάσεξ στα εκρηκτικά απομνημονεύματα του.

Ο Χάρι θυμάται μια τεταμένη συνάντηση με τον Ουίλιαμ και τον Κάρολο μετά τον θάνατο του Φιλίππου, σύμφωνα με τον Guardian που έλαβε ένα αντίγραφο του βιβλίου του, «Spare»,  λίγο πριν από την κυκλοφορία του.

Στη συνάντηση, ο Χάρι ισχυρίζεται ότι ο Τσαρλς στάθηκε ανάμεσα στα συγκινημένα και αναψοκοκκινισμένα πρόσωπα των δύο γιων του και είπε: «Παρακαλώ παιδιά, μην κάνετε τα τελευταία μου χρόνια μίζερα». Κατά τη διάρκεια της κηδείας του πρίγκιπα Φιλίππου, ο Γουίλιαμ και ο Χάρι περπατούσαν δίπλα-δίπλα κατά τη διάρκεια της πομπής του φέρετρου και φαινόταν να βρίσκονται στο ίδιο μέτωπο.

Αλλά στο πρόσφατο ντοκιμαντέρ του στο Netflix, ο Χάρι αποκάλυψε ότι η κηδεία ήταν πολύ πιο δύσκολη γι' αυτόν από ότι φαινόταν. Είπε: «Ήταν δύσκολο να περνάω τον χρόνο μου συνομιλώντας με τον αδερφό μου και τον πατέρα μου. Επομένως, κανένας από εμάς δεν ήθελε πραγματικά να μιλήσει με τον άλλον στην κηδεία του παππού μου, αλλά το κάναμε. Έπρεπε να συμφιλιωθώ με το γεγονός ότι πιθανότατα δεν πρόκειται ποτέ να λάβω μια γνήσια συγγνώμη».

Τα νέα απομνημονεύματα του Χάρι αναμένεται να επιβαρύνουν περαιτέρω τις σχέσεις με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια και αναμένεται να είναι ιδιαίτερα επικριτικά απέναντι στον Γουίλιαμ.

Σε ένα άλλο απόσπασμα από το βιβλίο που διέρρευσε, ο Χάρι ισχυρίζεται ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ του επιτέθηκε και τον χτύπησε στο έδαφος σε έναν καυγά για τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ. Ο Χάρι είπε ότι ο Γουίλιαμ έσκισε το κολιέ του και τον χτύπησε ενώ βρισκόταν «στο πάτωμα».

 zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .